Κυριακή, Οκτωβρίου 18

Επιβλητικός ο Πυλαριακός στη Σκάλα 3-2 τους Πρόννους και έκανε το 2Χ2

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με καλό θέαμα και πέντε γκολ, σήμερα το απόγευμα, για τη φάση των ομίλων και συγκεκριμένα του Γ’, στο Δημοτικό Σκάλας, ο Πυλαριακός επιβλητικός και με μια πειστική εμφάνιση, θα πετύχει σπουδαία νίκη και θα πάρει το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας τρίποντο στη σειρά, απέναντι στον δυνατό Α.Ο. Πρόννων και έτσι θα πετύχει το 2Χ2 και παράλληλα πλέον, απολαμβάνει και τη μοναξιά της κορυφής που ήδη από σήμερα κατέχει!

Τα γκολ του αγώνα

Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου θα είναι αυτή που θα προηγηθεί στο σκορ, αφού στο 27’ θα πετύχει το 0-1, με ένα όμορφο γυριστό σουτ, εντός περιοχής του Θωμαΐδη.

Στο 34’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν την ισοφάριση και το 1-1 με ένα μακρινό σουτ του Σπ. Κουρκουμέλη, που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Δ. Καλιβωκά.

Το 1-1 θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση των 45’ λεπτών του α’ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 49’ οι «κυανέρυθροι» θα προηγηθούν και πάλι στο σκορ σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κλειτογιάννη.

Ένα λεπτό μάλιστα αργότερα θα φτάσουν στο 1-3, όταν ο Γιαννάτος μετά από μια κούρσα από το κέντρο του γηπέδου, θα βρεθεί απέναντι από τον Παπαβασιλείου, τον οποίο πλασάρει στην έξοδο και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του για τρίτη φορά στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι, το μόνο που καταφέρνουν μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα είναι να μειώσουν την διαφορά στο τελικό 2-3.

Ο Κ. Ζαπάντης εκτελεί από αριστερά το κόρνερ και ο Κ. Κουρκουμέλης αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Δ. Καλιβωκά.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τον κ. Ν. Καναλάτο και Χ. Μιχαλιτσιάνου.

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Xhelaj Α., Κουρκουμέλης Χ. (39’ Κουρκουμέλης Κ.), Παπαδημητρόπουλος (18’ Αναγνώστης), Ρώσσης, Κουρκουμέλης Σπ., Ζαπάντης Κ., Ρραπάι, Μοντεσάντος, Στάβερης Ν..

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκάς Δ., Κλειτογιάννης, Καλιβωκάς Γ. (65’ Τουλάτος Στ.), Θωμαΐδης Dant (55’ Αλυσανδράτος Σπ.), Γιαννάτος (75’ Γρηγοράτος), Σταμούλης Π., Ποταμιάνος, Πάπα Ρ., Πάπα Α., Σπυρόπουλος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου