Παρασκευή, Οκτωβρίου 16

Η Pre game της 2ης αγωνιστικής 4 ομίλων του τοπικού κυπέλλου

Συνεχίζεται με τη 2η αγωνιστική το 
Σαββατοκύριακο 17-18/10 το τοπικό κύπελλο
Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 17-18/10 με την 2η αγωνιστική το τοπικό κύπελλο, με δράση και στους τέσσερις ομίλους και συνολικά 7 παιχνίδια!
Βασιλικάδες, Αργοστόλι και Ιθάκη, φιλοξενούν τα τρία πρώτα παιχνίδια του προγράμματος, που θα διεξαχθούν Σάββατο πρωί και απόγευμα.
Τα υπόλοιπα τέσσερα, με τα οποία ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική θα φιλοξενηθούν την Κυριακή, το απόγευμα, σε Αργοστόλι, Σκάλα και Τζαννάτα.
          
Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων των 4 ομίλων: 

α/α

Ημέρα – Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

βοηθοί

1.

Σάββατο  17-10-2020   ώρα:11:30

Δημοτικό Βασιλικάδων «Στ. Βασιλάτος»

Α.Ο. Ερύσσου – Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Καραΐσκος Απ.

Βουτσινάς Αγγ.

2.

Σάββατο  17-10-2020   ώρα:11:30

Δημοτικό Ιθάκης

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης – Α.Ε. Κράνης

Θωμάς

Βασίλης

Κομητόπουλος Π.

Μάστορα Μ.

3.

Σάββατο  17-10-2020   ώρα:15:15

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Εικοσιμίας – Π.Α.Ο. Εύγερος

Χρηστάτος

Σπύρος

Κατερέλος Ε.

Μπακάκη Ε.

4.

Κυριακή  18-10-2020   ώρα:15:15

Δημοτικό Σκάλας

Α.Ο. Πρόννοι – Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Καραΐσκος

Απόστολος

Καναλάτος Ν.

Μιχαλιτσιάνου Χ.

5.

Κυριακή  18-10-2020   ώρα:15:15

Δημοτικό Τζαννάτων

Α.Ο. Ηρακλής Πρ. – Α.Ο. Αστέρας

Χρηστάτος

Σπύρος

Δούλου Ιρ.

Μενεγάτος Ε.

6.

Κυριακή  18-10-2020   ώρα:15:30

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτα – Α.Ο. Σάμης

θωμάς

Βασίλης

Αντωνιάδης Ν.

Καρλής Α.

7.

Κυριακή  18-10-2020   ώρα:18:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Εθνοφρουρός

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Κατερέλος Ε.

Μπακάκη Ε.

         
Σάββατο  17/10

Το Σάββατο 11:30 πρωί, το παιχνίδι Α.Ο. Ερύσσου – Οδυσσέα Ιθάκης στο «Στ. Βασιλάτος» των Βασιλικάδων θα ανοίξει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου και συγκεκριμένα του Α’.

Ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν «σεφτέ» στις νίκες στη διοργάνωση.

Στην πρεμιέρα, αμφότερες δέχθηκαν την ήττα. Οι μεν γηπεδούχοι στο Αργοστόλι από τη δυνατή Εικοσιμία και οι φιλοξενούμενοι στην έδρα τους από τον Εύγερο.

Ποιοτικά φαίνεται να είναι ισάξιες και το γεγονός αυτό μας κάνει να περιμένουμε, ένα δυνατό παιχνίδι και μια «μάχη» με συγκινήσεις στον αγωνιστικό χώρο για το πρώτο «τρίποντο»!

Ο Σπ. Ζερβός δεν μπορεί να υπολογίζει στη συμμετοχή του αμυντικού του, Ανδρ. Τσίρου που είναι τιμωρημένος.

         

Την ίδια ώρα στο Δημοτικό της Ιθάκης στο Βαθύ, η τοπική Πρόοδος φιλοξενεί την πολύ δυνατή Α.Ε. Κράνης, σε ένα σίγουρα ενδιαφέρον παιχνίδι για τον Δ’ όμιλο.

Οι γηπεδούχοι, στην πρεμιέρα δέχθηκαν βαριά ήττα από τα Διλινάτα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 6-0 και θέλουν κατ’ αρχήν με μια καλή εμφάνιση να αποδείξουν ότι ήταν απλά μια κακή εμφάνιση και ότι στη συνέχεια θα παλέψουν για κάτι θετικό.

Από την άλλη και οι «κιτρινόμαυροι» του Σπ. Παπαδάτου, μετά την γκέλα της πρεμιέρας και το 2-2 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με τη Σάμη, δεν έχουν περιθώρια άλλης βαθμολογικής απώλειας, για να αποφύγουν στη συνέχεια το άγχος  και τις περιπέτειες.

Στο βαθύ περιμένουμε ένα δυνατό και καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη.

          

Η αγωνιστική μεταφέρεται για το απόγευμα της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Εικοσιμίας – Ευγέρου στις 3 και 15 στο Δ.ΑΚ. Αργοστολίου.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον, μαζί με αυτό Διλινάτων – Σάμης της 2ης αγωνιστικής.

Και οι δύο ομάδες έκαναν πρεμιέρα με νίκη. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν την περασμένη Τετάρτη στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου του Α.Ο. Ερύσσου με σκορ 3-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας στον Σταυρό της Ιθάκης, επί του τοπικού Οδυσσέα 1-0!

Είναι τα αδιαμφισβήτητα φαβορί για την πρόκριση από τον Α’ όμιλο και θέλουν νίκη για να φτάσουν ακόμη περισσότερο στο στόχο τους.

Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον, όπως προαναφέραμε παιχνίδι, δυνατό, ενώ θεωρούμε ότι, μπορεί να προσφέρει και θέαμα. Άλλωστε είναι δυο εξαιρετικές ομάδες  με στόχους και προπάντων της λογικής να παίζουν όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο. 

Ο Θ. Βουκελάτος δεν υπολογίζει για αυτό το παιχνίδι τον Στέφανο Ηλιόπουλο που είναι τιμωρημένος.

          
Κυριακή  18/10

Η αγωνιστική πλέον μεταφέρεται για το απόγευμα της Κυριακής 18/10 και ώρα 15:15 στα Τζαννάτα, με το πολύ σημαντικό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου, ανάμεσα σε Ηρακλή Πρόννων και Αστέρα Ληξουρίου.

Οι γηπεδούχοι μετά την περυσινή εξέλιξη και την πανδημία του κορονοιού, κέρδισαν την άνοδο τους πανάξια στην Α’ κατηγορία και μάλιστα σαν πρωταθλητές της Β’, μετά από πάρα πολλά χρόνια και φέτος ο στόχος τους δεν μπορεί να είναι άλλος από διάκριση στον θεσμό του κυπέλλου και παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι, μετά από πολλά χρόνια αδράνειας επιστρέφουν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των νησιών μας με στόχο ακριβώς τον ίδιο με τους αντιπάλους τους.

Και οι δύο στην πρεμιέρα δέχθηκαν την ήττα. Ο Ηρακλής στην Σκάλα στο τοπικό 1-4 από τους Πρόννους και ο Αστέρας 1-2 στο Ληξούρι από τον Πυλαριακό.

Στα Τζαννάτα περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο περίπου ισοδύναμες ομάδες, οι οποίες εκτός από θέαμα και γκολ θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Λίγο αργότερα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ώρα 15:30 σε αγώνα του Δ’ ομίλου τα Διλινάτα φιλοξενούν τον Α.Ο. Σάμης και εδώ σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα.

          

Την ίδια ώρα, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Σκάλας, οι Πρόννοι φιλοξενούν τον πολύ δυνατό φέτος Πυλαριακό, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για τον Γ’ όμιλο του τοπικού κυπέλλου.

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι αποτελούν τα φαβορί για την πρόκριση τους στα προημιτελικά του θεσμού στον όμιλο και προέρχονται από νίκες στην πρεμιέρα.

Οι πρώτοι στο τοπικό με αντίπαλο των Ηρακλή Πρόννων επί του οποίου επικράτησαν στο ίδιο γήπεδο με σκορ 4-1, ενώ οι δεύτεροι στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι επί του Αστέρα με σκορ 2-1.

Φυσικά, η νίκη αποτελεί στόχο εκατέρωθεν, μιας και θα δώσει «αέρα» τριών βαθμών στην ομάδα που θα τα καταφέρει, θα την οδηγήσει μόνη πλέον στη κορυφή και θα την χρήσει φαβορί για την πρωτιά.

Στη Σκάλα, περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον σε εξέλιξη παιχνίδι και τις δύο ομάδες να παλεύουν για το τρίποντο, που εκτός των πολύτιμων βαθμών θα δώσει και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.

          
Λίγο αργότερα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ώρα 15:30, σε αγώνα του Δ’ ομίλου τα Διλινάτα φιλοξενούν τον Α.Ο. Σάμης και εδώ σε έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα.

Σε έναν όμιλο όπου η ομάδα του «μεγάλου χωριού» είναι το φαβορί για πρόκριση στα προημιτελικά, Α.Ε. Κράνης και Σάμη θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση για το πολυπόθητο δεύτερο εισιτήριο.

Έτσι το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αποτελεί προϋπόθεση για τους στόχους των δύο «μονομάχων» στη συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το δεξί τη διοργάνωση, αφού στην πρεμιέρα επικράτησαν με χαρακτηριστική ευκολία της Προόδου Ιθάκης με σκορ 6-0 στο ίδιο γήπεδο, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν σπουδαίο, εκτός έδρας «Χ» (2-2) από την πολύ δυνατή Α.Ε. Κράνης.

Σίγουρα περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, που μπορεί να δώσει αγωνία, γκο, θέαμα και την ομάδα του Γ. Τόγια να βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά στα προγνωστικά.

Σοβαρή απουσία για τον Κ. Καβαλλιεράτο η απουσία του τιμωρημένου Παντ. Περιβολάρη.

        

Τέλος, η αγωνιστική ολοκληρώνεται στο ίδιο γήπεδο και ώρα 18:00, με το παιχνίδι του Β’ ομίλου, ανάμεσα σε Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Εθνοφρουρό.

Ένα παιχνίδι που θα έχει αρκετό ενδιαφέρον, αφού και οι αντίπαλοι έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις πρώτους τους βαθμούς στη διοργάνωση, ώστε να έχουν ελπίδες στη συνέχεια να διεκδικήσουν πρόκριση, ιδιαίτερα οι «πράσινοι».

Οι δύο ομάδες προέρχονται από βαριές ήττες στην πρεμιέρα. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι γνώρισαν… φυσιολογική στο Ληξούρι από τον Παλληξουριακό με σκορ 5-0 και οι φιλοξενούμενοι στο ίδιο γήπεδο από τα Φωκάτα με σκορ 1-8!

Σίγουρα το «τριφύλλι» είναι το φαβορί στο παιχνίδι και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να προσθέσει τους πρώτους τρεις βαθμούς του στη διοργάνωση και να διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά.

Περιμένουμε ένα παιχνίδι που μπορεί να δώσει αρκετά γκολ και τις ομάδες να παλεύουν για την πρώτη τους νίκη στον θεσμό.

Τώρα για το πως θα εξελιχθεί αγωνιστικά το παιχνίδι περισσότερο θα εξαρτηθεί από την παρουσία των τυπικά φιλοξενούμενων!

          


Την Τετάρτη 21/10 η συνέχεια της διοργάνωσης με την 3η 
αγωνιστική και το παιχνίδι Εθνοφρουρός - Παλληξουριακός
         
Οι βαθμολογίες
Α’ Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας

1

1

0

0

3 - 1

3

2.

Π.Α.Ο. Εύγερος

1

1

0

0

1 - 0

3

3.

Π.Α.Ο. Οδυσσέας

1

0

0

1

0 - 1

0

4.

Α.Ο. Ερύσσου

1

0

0

1

3 - 1

0

                    
Β’ Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Παλληξουριακός

2

2

0

0

0 - 8

6

2.

Α.Ο. Φωκάτα

2

1

0

1

8 - 4

3

3.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

1

0

0

1

1 - 8

0

4.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

1

0

0

1

0 - 5

0

                    
Γ’ Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο Πρόννοι

1

1

0

0

4 - 1

3

2.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

1

1

0

0

2 - 1

3

3.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

1

0

0

1

1 - 2

0

4.

Α.Ο. Ηρακλής Πρ.

1

0

0

1

1 - 4

0

                   
Δ’ Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

ΑΟ Διλινάτα

1

1

0

0

6 -0

3

2.

Α.Ε. Κράνης

1

0

1

0

2 - 2

1

3.

ΑΟ Σάμης

1

0

1

0

2 - 2

1

4.

ΑΟ Πρόοδος

1

0

0

1

0 - 6

0

                    
Η επόμενη (3η) αγωνιστική
(21-24-25/10-2020)
Α’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Οδυσσέας Ιθάκης - Α.Ο. Εικοσιμίας
2.
Π.Α.Ο. Εύγερος – Α.Ο. Ερύσσου
                    
Β’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Τετάρτη 21/10
Εθνοφρουρός – Α.Ο. Παλληξουριακός
2.
Α.Ο. Φωκάτα - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
                   
Γ’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Α.Ο. Ηρακλής Πρ.
2.
Α.Ο. Αστέρας Ληξ. - Α.Ο. Πρόννοι
                    
Δ’  όμιλος
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Σάμης – Α.Ο.Πρόοδος Ιθάκης
2.
Α.Ε. Κράνης – Α.Ο. Διλινάτα

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου