Κυριακή, Οκτωβρίου 18

Τα "μοιράστηκαν" όλα στα Τζαννάτα..... Ηρακλής - Αστέρας 2-2

Στο Δημοτικό Τζαννάτων, σήμερα το απόγευμα, στα πλαίσια της 2η αγωνιστικής του Γ’ ομίλου και τη φάση των ομίλων του τοπικού  κυπέλλου, Ηρακλής Πρόννων – Αστέρας Ληξουρίου θα μοιραστούν γκολ και βαθμούς, αφού θα αναδειχθούν ισόπαλοι με σκορ 2-2!

Ένα αρκετά καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι με θέαμα και τέσσερα γκολ στο ενεργητικό των δύο ομάδων.

Έτσι παραμένουν χωρίς νίκη μέχρι στιγμής στη διοργάνωση!

Οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν 0-2, όμως οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν παίρνοντας έτσι, όπως και ο αντίπαλος τους, τον πρώτο τους βαθμό στη σειρά.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 5’ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το πρώτο τους γκολ και το 0-1.

Ο Σιμωτάς θα βγάλει την σέντρα από δεξιά και ο Γαβαλάς εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια, με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σταθάτου.

Αυτό το 0-1 θα είναι και το σκορ του πρώτου μισού στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη και μόλις ένα λεπτό μετά την έναρξη της, ο Κ. Κατερέλος από την ίδια θέση θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σταθάτου, μετά την σέντρα από αριστερά του Δημητρίου, για να ανεβάσει έτσι το δείκτη του σκορ σε 0-2.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι και συγκεκριμένα στο 54’, θα μειώσουν στο 1-2 με κοντινό πλασέ του Ρραπάι, μετά το λάθος γύρισμα προς τα πίσω του Γ. Μαρούλη και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Στο 74’ μάλιστα θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο 2-2 με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κ. Στάβερη, ο οποίος θα στείλει συρτά την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χότζα.

Αυτό θα είναι το τελικό σκορ στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις!

Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς την κα Ιρ. Δούλου και Ε. Μενεγάτος.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής:(), Σταθάτος Γ, Σταθάτος Γ., Ρώσσης, Ρασσιάς Γ., Δημητράτος, Ρραπάι Α, Ρασσιάς Σπ. (81’ Περικλέους), Γκιάφης (58’ Σπαθής), Ρραπάι Ρ., Στάβερης Κ., Σιμωτάς (62’ Καμπίτσης).

Αστέρας:(Σ. Αναλυτής), Χότζα, Κοντογιαννάτος, Γαβαλάς, Σιμωτάς (58’ Σπυράτος), Αναλυτής Δ. (67’ Κούτσης), Διονυσάτος, Μαρούλης Σ-Φ., Δημητρίου, Κατερέλος Κ. (81’ Μπουρλώτος), Μαρούλης Γ. (58’ Σινάι), Κατσαΐτης.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου