Κυριακή, Οκτωβρίου 25

Πυλαριακός πρωτιάς 5-2 τον Ηρακλή στον Καραβόμυλο

Συνεχίζοντας την πολύ καλή φετινή παρουσία του ο Πυλαριακός, σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου για τη φάση των ομίλων επικράτησε του Ηρακλή Πρόννων με σκορ 5-2 και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα όχι μόνο πρόκρισης στους «8», αλλά και της πρωτιάς στον όμιλο μετά το «Χ» των Πρόννων στο Ληξούρι και το άνοιγμα της ψαλίδας να φτάνει στο +5!

Παράλληλα η ομάδα του Κ. Βιτωράτου συνέχισε το νικηφόρο σερί της φτάνοντας το στο 3Χ3.

Οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί, απέναντι σε μια σπουδαία φέτος ομάδα, δεν τα κατάφεραν όσο θα έπρεπε, ήρθε τελικά αυτή η ήττα και έτσι στη συνέχεια δύσκολα θα διεκδικήσουν πρόκριση, έστω και αν η διαφορά από τη δεύτερη στον πίνακα ομάδα των Πρόννων, έφτασε στο +3, κάτι που φαίνεται δύσκολο να ανατραπεί στη συνέχεια.

Αγωνιστικά είχαμε στον Καραβόμυλο, ένα καλό παιχνίδι με 7 γκολ και τους γηπεδούχους να πατούν τόσο το «γκάζι», όσο χρειαζόταν να πάρουν μια νίκη.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 7’ ο Πυλαριακός θα ανοίξει το σκορ 1-0, με τον Θωμαΐδη να πλασάρει εύστοχα από πλάγια δεξιά, ύστερα από ωραία κάθετη πάσα στον χώρο του Τουλάτου.

Στο 27’ θα έχουμε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Γιαννάτος θα βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα και με ωραίο συρτό αριστερό σουτ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σταθάτου.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 42’, θα έχουμε και το 3-0 για τον Πυλαριακό με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κλειτογιάννη, που θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα του Ηρακλή και στα δίχτυα του.

 Στο 44’ ο Ηρακλής θα μειώσει το σκορ σε 3-1 με τον Lluκa, έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και ψηλοκρεμαστό σουτ, το οποίο θα καταλήξει στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα Καλλιβωκά.

Αυτό το 3-1 θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 55’ ο Στάβερης θα μειώσει και άλλο το σκορ για τον Ηρακλή σε 3-2 με πολύ ωραίο ευθύβολο σουτ, το οποίο θα καταλήξει στο δεξί «Γ» της εστίας του Καλλιβωκά και θα ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο 59’ όμως, ο Πυλαριακός θα πετύχει το 4-2 με τον Papa R., ο οποίος θα φύγει στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, θα προλάβει την έξοδο του τερματοφύλακα Σταθάτου και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για 4η φορά.

Στο 79’ οι γηπεδούχοι θα μείνουν με παίχτη λιγότερο, καθώς θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιαννάτος.

Στο 84’ θα έχουμε το τελικό 5-2 με τον Θωμαΐδη να πλασάρει σωστά, έπειτα από πολύ ωραία παράλληλη πάσα του Κλειτογιάννη από αριστερά.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Αγγ. Βουτσινά και Ελ. Μενεγάτο.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκάς Δ., Τουλάτος (55’ Rexha A.), Κλειτογιάννης, Σπυρόπουλος (46’ Daut), Saliaj (55’ Γονατάς), Θωμαΐδης, Πάπα Α. (80’ Αλυσανδράτος Σπ.), Γιαννάτος, Σταμούλης Π., Ποταμιάνος, Πάπα Ρ. (80’ Γρηγοράτος).

Ηρακλής:(-), Σταθάτος Γ, Σταθάτος Γ. (68’ Περικλέους), Ρώσσης, Ρασσιάς Γ., Δημητράτος, Ρραπάι Α, Γκιάφης (29’ Σπαθής), Στάβερης Κ., Σιμωτάς (68’ Καμπίτσης), Μανέντης, Lluκa.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου