Κυριακή, Οκτωβρίου 25

Αστέρας από τα παλιά 0-0 με Πρόννους στον Άγιο Αντώνη (Εικόνες)

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, που κυριάρχησε η δύναμη και λιγότερο το καλό θέαμα, σήμερα το απόγευμα, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής ή αν θέλετε της τελευταίας του πρώτου γύρου των ομίλων, του τοπικού κυπέλλου, Αστέρας Ληξουρίου – Πρόννοι θα αναδειχθούν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0).

Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί, είχαν ευκαιρίες να πάρουν τους τρεις βαθμούς και θύμισαν παλιές εποχές, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν φαίνεται τελευταία να πατούν καλά και μετά την εντός έδρας ήττα την περασμένη αγωνιστική από τον Πυλαριακό, ήρθε και αυτή η ισοπαλία που σίγουρα θα φέρει αρκετό άγχος για τη συνέχεια.

Εμείς δεν θα γράψουμε αν κινδυνεύει η πρόκριση, όμως θα σημειώσουμε αυτό που παρακολουθούμε και είναι ότι οι Πρόννοι δίνουν δικαιώματα!

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, ενώ στο 90+5’ έχασαν την ευκαιρία του αγώνα να κλέψουν το τρίποντο, όταν στην κάθετη του Αραβαντινού, ο Γ. Μαρούλης, απέναντι από τον Παπαβασιλείου πλασάρει πάνω από την εστία των Πρόννων και στέλνει την μπάλα άουτ!!

Την ισοπαλία αυτή, παίκτες και διοίκηση, αφιέρωσαν στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Σπ. Κοντογιαννάτο, ο οποίος παρότι έχασε τον πατέρα του αυτός βρέθηκε κοντά στην αγαπημένη του ομάδα για να την βοηθήσει.

Με την ευκαιρία το Sportsthea, στέλνει θερμά του συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα και στην οικογένεια του.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τις κες Μ. Μάστορα και Γ. Αλυσανδράτου.

Οι συνθέσεις

Αστέρας:(Σ. Αναλυτής), Δελαπόρτας, Σινάι Ζ., Κοντογιαννάτος, Γαβαλάς, Σιμωτάς, Αναλυτής Δ. (85’ Τσίγγανος), Δημητρίου (85’ Σπυράτος), Μαρούλης Σ-Φ., Μαρούλης Γ., Μπουρλώτος (46’ Αραβαντινός Α.), Κατσαΐτης (74’ Σινάι Α.).

Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Xhelaj Α., Στάβερης Ν., Χιόνης (89’ Δάρας Γ.), Ρώσσης, Κουρκουμέλης Σπ., Πρίφτι (55’ Ρραπάι), Κουτροκόης (63’ Μικελάτος), Ζαπάντης Κ., Μοντεσάντος.
















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου