Σάββατο, Οκτωβρίου 17

Στο 89' με αυτογκόλ άρπαξε τη νίκη στην Έρυσσο ο Οδυσσέας

Με το παιχνίδι στο «Στ. Βασιλάτος» των Βασιλικάδων Ερύσσου, σήμερα το πρωί, μεταξύ του γηπεδούχου Α.Ο. Ερύσσου και του Οδυσσέα Ιθάκης, συνεχίστηκε η 2η αγωνιστική του τοπικού κυπέλλου και συγκεκριμένα του Α’ ομίλου.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και τελικά να κρίνεται στο τέλος με αυτογκόλ και τους φιλοξενούμενους να «κλέβουν» το πρώτο τους φετινό «2» στη σειρά, κάνοντας παράλληλα και σεφτέ στις νίκες.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι 2-3 υπέρ της ομάδας του Σπ. Ζερβού.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 3ο μόλις λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ με ένα πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ του Cela, μέσα από την περιοχή και αριστερά, που θα στείλει την μπάλα στο απέναντι «Γ» της εστίας του Σιμάτου για το 0-1!

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 25', όταν ο Γρ. Παπάς θα εκμεταλλευθεί το αμυντικό λάθος και θα πλασάρει, εντός περιοχής τον Χαϊδεμενάτο για το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι στο 33' θα ξαναπάρουν το προβάδισμα 1-2 με ωραία κεφαλιά του Γ. Προσαλέντη.

Αυτό το 1-2 θα παραμείνει σκορ ημιχρόνου και με αυτό θα οδηγηθούν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι συνέχιζε ενδιαφέρον και στο 73' ο Καμπέρι, ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια και αφού κερδίζει την κόντρα, θα πλασάρει στην έξοδο τον Χαϊδεμενάτο για την ισοφάριση και το 2-2.

 Και ενώ οι γηπεδούχοι χάνουν καλή ευκαιρία να προηγηθούν, οι φιλοξενούμενοι στο 89’ θα πάρουν μια σημαντική νίκη με αυτογκόλ και το τελικό σκορ θα είναι το 2-3.

Συγκεκριμένα, ο Βασιλάτος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι, στην έξοδο του Σιμάτου, θα την στείλει στα δίχτυα, σε μια άτυχη στιγμή για τον ίδιο και την ομάδα του!

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με "10", αφού στο 86' ο Γ. Προσαλέντης θα δει δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Αγγ. Βουτσινά.

Οι συνθέσεις

Έρυσσος:(Κ. Κουγιανός), Σιμάτος, Κάκιας, Μπαρζούκας, Βασιλάτος, Καββαδίας Γ., Καββαδίας Ν., Sula L. (58’ Sula, E.), Κουγιανός, Βαλσαμής (58’ Καραχρήστος), Παπάς Γ., Καμπέρι.

Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Χαϊδεμενάτος, Plepi (46’ Μαλιακρίδας), Προσαλέντης Γ., Πατσαλιάς, Φατούρος (46’ Κουτσουβέλης Π.), Κώτσης, Προσαλέντης Ν., Cela, Μετσάνι, Λυκούδης (82’ Καραντζής), Ντίλια.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου