Δευτέρα, Ιουλίου 19

Κ.Ο.Α.:1 πρωτιά και δύο τελικοί στο Ενωσιακό πρωτάθλημα 10-12-16 ετών

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΑ

Μετά από ένα τριήμερο γεμάτο τένις, ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 18-7-2021, το Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης για αγόρια και κορίτσια 10, 12 και 16 ετών.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν επτά (7) σωματεία της ΣΤ’ Ένωσης με περισσότερα από ογδόντα (80) παιδιά. Ο ΚΟΑ εκπροσωπήθηκε με τριάντα (30) αθλητές.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας, ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν εξαιρετικά υψηλός.

Ο ΚΟΑ πραγματοποιώντας την καλύτερη του εμφάνιση κατάφερε να κερδίσει μία πρώτη θέση και να έχει άλλους δύο αθλητές στους τελικούς.

Στους αγώνες παρευρέθησαν ο πρόεδρος της ΣΤ Ένωσης κ. Λουκάτος, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ κ. Ν. Μοντεσάτος και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Τραυλός.

Να σημειωθεί ότι η είσοδος στις εγκαταστάσεις γινόταν μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή αρνητικού covid test.

Στην κατηγορία Α10 ο αθλητής του ομίλου ΤΖΙΒΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ πραγματοποίησε ένα πολύ καλό τουρνουά φτάνοντας στον τελικό. Εκεί ηττήθηκε από τον ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ του ΧΡΥΣΟΥ ΠΑΤΡΑΣ.

Στο consolation της ίδιας κατηγορίας, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο ΜΑΓΟΥΛΑΣ Π.

Στα κορίτσια Κ10 νικήτρια αναδείχθηκε η Κοσιφαρίνη του ΑΟΑ Ζακύνθου η οποία επικράτησε της Καλίστρου στο τελικό της κατηγορίας.

Στα κορίτσια Κ12 με πολύ καλές εμφανίσεις η αθλήτρια του ομίλου Κ. ΒΙΝΙΕΡΗ έφτασε στον τελικό όπου ηττήθηκε από το φαβορί της διοργάνωσης Α. ΚΟΣΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (νο 1 του ταμπλό) του ΑΟΑ Ζακύνθου.

Στα αγόρια Α12 ο αθλητής του ομίλου ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΛΗΣ συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος και κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία του επικρατώντας του Β. ΦΑΦΟΥΤΗ (νο 3 του ταμπλό) του ΑΟΑ Πατρών με 2-0 σετ.

Καταπληκτικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην κατηγορία αγόρια Α16. Στον τελικό αγωνίστηκαν τα δύο φαβορί της διοργάνωσης. Εκεί ο Μαλεβίτης Γ. (νο 2) του ΑΟΑ Πατρών επικράτησε του Καταπόδη Γ. (νο1) επίσης του ΑΟΑ Πατρών με 2-0 set. Ο Ελ. Καμπανός έφτασε μέχρι τον ημιτελικό της διοργάνωσης .

Στα κορίτσια Κ 16 νικήτρια αναδείχτηκε η Βασιλοπούλου Γ. του ΟΑ Ρίου.

Ο ΚΟΑ ευχαριστεί θερμά την Π.Ε. Κεφαλληνίας και ειδικά τον Αντ/χη κ. Τραυλό για την άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματα του Ομίλου για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του Ενωσιακού Πρωταθλήματος. Η ΠΕ Κεφ/νιας απέδειξε άλλη μια φορά ότι στέκεται αρωγός σε όλα τα αθλητικά γεγονότα του νησιού.

Ευχαριστεί ιδιαιτέρα την εταιρία Ionion Pelagos και τον κ. Μ. Λιάτο. Σε καιρούς δύσκολους, όταν οι οικονομικές αντιξοότητες για όλους είναι πολλές, έδειξαν με τις ενέργειές τους την μεγάλη τους αγάπη και την στήριξή τους στον αθλητισμό της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου.

Ο ΚΟΑ ευχαριστεί τον Δήμο Κεφαλονιάς και τον υπεύθυνο Αθλητισμού Πολιτισμού κ Τσιλιμιδό, για την διάθεση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την αμέριστη συμπαράσταση που προσφέρουν στην αθλητική οικογένεια του τένις. Κάθε φορά που χρειάζεται, ο Δήμος είναι εκεί για να λύσει τα προβλήματα.

Κλείνοντας ο ΚΟΑ ευχαριστεί τους προπονητές του ομίλου κ.κ. Γ. Κόμητα, Β. Αντωνάτο και Κ. Χάσκαρη για την άψογη προετοιμασία των αθλητών, τον επιδιαιτητή των αγώνων κ. Κ. Τόλη και την υπεύθυνη ελέγχου Covid κ. Αικ. Γαλιατσάτου.

Καλό καλοκαίρι

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος         Η Γραμματέας

Βινιέρης Γιώργος     Ανδρεόλα Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου