Τρίτη, Ιουλίου 27

Συνάντηση Στ. Τραυλού - Κρ. Μιχαλάτου για τα αθλητικά έργα στα Βλαχάτα του Δήμου Αργοστολίου

Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη και της Αντιδημάρχου Λειβαθούς κ. Κρυσταλίας Μιχαλάτου, πραγματοποιήθηκε χθες, 26.07.2021, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς.

Στη συνάντηση παραδόθηκε εκ μέρους του Δήμου Αργοστολίου, η ολοκληρωμένη μελέτη για την «κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων (τένις – μπάσκετ)» σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της Π.Ι.Ν., στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

Η Π.Ε. Κεφαλονιάς θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή του αθλητικού κέντρου, ο προϋπολογισμός του οποίου, ανέρχεται στα 300.000 €. Επίσης, στη συνάντηση παραδόθηκε αναλυτική λίστα, με τις απαραίτητες επεμβάσεις στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Λειβαθούς.                   

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο Λειβαθούς, για την άψογη συνεργασία και δήλωσε:

Ευχαριστούμε το Δήμο Αργοστολίου, για την γρήγορη ολοκλήρωση της μελέτης των γηπέδων στα Βλαχάτα, είμαστε έτοιμοι για την χρηματοδότηση του έργου, το οποίο θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Το παραπάνω έργο είναι το ελάχιστο που οφείλουμε προς την νεολαία, της όμορφης  και αναπτυσσόμενης περιοχή της 21ας, η οποία έχει αναπτύξει πλούσια αθλητική παράδοση με ξεχωριστές επιδόσεις τα τελευταία χρόνια.

Ο   ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ


ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου