Κυριακή, Ιουλίου 25

Με εντυπωσιακούς τελικούς έπεσε με απόλυτη επιτυχία σήμερα η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος juniors - Beach Volley στον Αη Χέλη (Φωτορεπορτάζ)

Με τους πρωινούς και απογευματινούς αγώνες, μεταξύ και αυτών οι τελικοί αγοριών - κοριτσιών, ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 25/7, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Άμμου, κατηγορίας juniors Κ-19 (Northern Area Beach Volley Circuit Juniors 2021 Ε.Ο.Π.Ε.) στη παραλία του «Άη Χέλη» και την Κεφαλονιά παρούσα και στους δύο τελικούς.

Να επαναλάβουμε εδώ ότι, η διεξαγωγή του συγκεκριμένου πρωταθλήματος αποτελεί συνδιοργάνωσητων BV AMMOS Κεφαλονιάς, της Ε.Ο.Π.Ε., του Δήμου Αργοστολίου και της North. 

Συμμετείχαν συνολικά 20 ομάδες (12 γυναικείες και 8 ανδρικές) από διάφορα μέρη της χώρας.

Εντυπωσιακοί ήταν και σήμερα οι αγώνες και οι «μάχες» στο φιλέ των δύο γηπέδων συναρπαστικές.

Τα παιδιά, έδειχναν να χαίρονται, τόσο από το παιχνίδι, όσο από το πανέμορφο περιβάλλον της μαγευτικής παραλίας του Αη Χέλη, αλλά και μια άψογη διοργάνωση, ενώ πολλοί φίλοι του αθλήματος παραβρέθηκαν εκεί συνδυάζοντας το μπάνιο τους, με το χειροκρότημα στις όμορφες προσπάθειες των νεαρών αθλητών, σε ένα άθλημα που εξελίσσεται ραγδαία την Ελλάδα!

Από την άλλη, η Κεφαλονιά πρωτοπόρος στο Ιόνιο, έδειξε ότι, μπορεί να διοργανώνει μεγάλα και υψηλού επιπέδου πρωταθλήματα, αλλά και ότι διαθέτει σπουδαίους αθλητές - τριες.

Το απέδειξε αυτό το διήμερο με μια άψογη κατά γενική ομολογία, Πανελλήνια διοργάνωση, βάζοντας βάσεις για ανάλογες στο μέλλον.

Στα αγωνιστικά, είχαμε δυο εντυπωσιακούς τελικούς με Κεφαλονίτικο χρώμα, αφού ήταν οι ομάδες του νησιού μας οι φιναλίστ και στους δύο, ιδιαίτερα αυτός των κοριτσιών που κρίθηκε στο τρίτο σετ ήταν φανταστικός.

Αρχικά, στα αγόρια το Κεφαλονίτικο δίδυμο των Φραγκιά – Παπαδάκου, ηττήθηκε από τους Πρεβεζιάνους Τσάτσο -  Σταμογιαννάκη  δίκαια με 2-0 σετ (8-21, 11-21).

Τα κορίτσια της Κεφαλονιάς Σ. Λούκα – Αμ. Αυγουστάτου πάλεψαν, έπαιξαν εντυπωσιακό βόλεϊ, όμως ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τις επίσης Πρεβεζιάνες Πατακιάρα - Ρίτσα 2-1 σετ (19-21, 21-15, 9-15)!

Εκτός των προαναφερθέντων αθλητών, συμμετείχαν από την Κεφαλονιά και οι αθλήτριες, Σπαθή - Βεργωτή που το πάλεψαν να μπουν στα ημιτελικά, όμως αποκλείστηκαν με 1 νίκη και 2 ήττες, όπως και οι αθλητές Φραγκιάς Σωτ. – Μπιτσάκης Α. που αποκλείστηκαν με 2 ήττες.

Με τη λήξη των αγώνων έγιναν οι καθιερωμένες απονομές στους αθλητές των τελικών.

Τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θ. Μιχαλάτος, η αντιδήμαρχος Λειβαθούς κα Κρ. Μιχαλάτου, ο πρόεδρος της Ε.Σ.Π. Πελοποννήσου κ. Θεοδ. Κανελλόπουλος και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μεταξάτων κ. Αντ. Αυγουστάτος. 

Μάλιστα οι τέσσερις πρώτοι, μαζί με τον πρόεδρο του BV Ammos κ. Φ. Αυγουστάτο, πραγματοποίησαν και τις απονομές στους νικητές.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ιδιαίτερα στον πρόεδρο του BV AMMOS κ. Φ. Αυγουστάτο, ο οποίος έδειχνε πανευτυχής από την εξέλιξη και την επιτυχία της διοργάνωσης, φυσικά με το δίκιο του.

Μα πολύ περισσότερο στους αφανείς «ήρωες» Σπ. Κουστουμπάρδη, Δημ. Παπαδάτου, Γερ. Αυγουστάτο, Άκη Τσιμάρα, αλλά και στα παιδιά για το θέαμα που προσέφεραν σε ένα άθλημα με πολύ μέλλον.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ






































































































































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου