Παρασκευή, Ιουλίου 23

Σ.Τ. των διοργανωτών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley το Σ/Κ στον Aη Χέλη (Εικόνες)

Την Σ.Τ. προλόγισε ο υπεύθυνος προπονητής της ομάδας BVAmmos και εκπρόσωπος beach Volley κ. Γερ. Τσιμάρας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές του Πανελληνίου πρωταθλήματος, τα κορίτσια της ομάδας και τους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε., έκανε μια αναδρομή για την ίδρυση του πρώτου τοπικού σωματείου BVAmmos kefalonian Beach Volley Club, στην οποία προσπάθεια στάθηκε αρωγός η Δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος Θεοφ. Μιχαλάτος και για αυτό τους ευχαρίστησε.

«Σκοπός μας είναι το νησί να βγει πιο δυνατό και να είναι ένας εξαίρετος αθλητικός προορισμός, μέσα από τέτοιους είδους υψηλές αθλητικές διοργανώσεις και το συγκεκριμένο άθλημα».

Οι αγώνες όπως είπε είναι προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο και περιμένει αρκετούς φίλους του αθλήματος υποσχόμενος σπουδαίο θέαμα.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Σπ. Γκολίτσης ο οποίος είναι υπεύθυνος της διοργάνωσης.

Αφού ευχαρίστησε τον κ. Γ. Τσιμάρα για τα καλά του λόγια, ανέφερε ότι, είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται στο Αργοστόλι, ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Φ. Αυγουστάτο, αλλά και τον Δήμαρχο για την παροχή κάθε βοήθειας.

Νιώθει ιδιαίτερη χαρά που τα κορίτσια της Κεφαλονιάς θα συμμετάσχουν στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος της Ρόδου.

Τέλος, ευχήθηκε να διεξαχθούν πολύ ωραία παιχνίδια και να υπάρξει συνέχεια στο μέλλον, ίσως και με μεγαλύτερης εμβέλειας αγώνες!

Αμέσως μετά, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Π. Πελοποννήσου κ. Θεοδ. Κανελλόπουλος.

«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σύλλογο BVAmmos για την πρόσκληση και κατά δεύτερον τον Δήμαρχο Αργοστολίου για την στήριξη του Σωματείου, το οποίο αποτελεί μέλος της Ένωσης μας.

Θεωρώ ότι, η Κεφαλονιά έχει τις δυνατότητες  να αποτελέσει έναν αθλητικό προορισμό για το  Beach Volley, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και διεθνή.

Τελειώνοντας, να ευχηθώ στα κορίτσια της Κεφαλονιάς που θα εκπροσωπήσουν το νησί και στη Ρόδο, καλή επιτυχία».

Αμέσως μετά, μίλησαν τα κορίτσια της ομάδας Σοφ. Λούκα και Αμ. Αυγουστάτου οι οποίες δήλωσαν:

Αμ. Αυγουστάτου:«Είμαστε πολύ χαρούμενες που θα διεξαχθούν στο νησί μας οι αγώνες, αλλά και που θα εκπροσωπήσουμε το νησί και εκτός αυτού.

Είμαστε επίσης χαρούμενες που θα εκπροσωπήσουμε την Κεφαλονιά στη Ρόδο, όπου εκεί θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό.

Μέσα από το άθλημα έχουμε μάθει πολλά πράγματα, είναι ένας καινούριος κόσμος για εμάς και στη συνέχεια. Επαναλαμβάνω θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Σοφ. Λούκα:«Και εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που θα εκπροσωπήσουμε το νησί στη Ρόδο, που εξ’ αρχής μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία, ώστε να γνωρίσουμε το άθλημα, να συμμετέχουμε σε αυτό και από το οποίο μαθαίνουμε πράγματα για τη ζωή μας γενικότερα».

Η συνέχεια ανήκει στον πρόεδρο κ. Φωτ. Αυγουστάτο, ο οποίος ευχαρίστησε τους φιλοξενούμενους, τον Δήμαρχο, τα τοπικά Μ.Μ.Ε. και τις ομάδες οι οποίες θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο νησί.

Έκανε μια αναδρομή για την ίδρυση του Σωματείου, εν μέσω πανδημίας, όπου όπως είπε «με την προτροπή του Γερ. Τσιμάρα βρήκα ένα πάτημα να δραστηριοποιηθώ και εγώ σε αυτό το άθλημα.

Ένα άλλο γεγονός που με συνεπήρε, συμμετέχοντας ως πρόεδρος σε κάποιους αγώνες, ήταν τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών που αγωνίζονταν, τα οποία συνδυάζουν άθλημα και σχολείο», αναφέροντας ότι δυο κορίτσια από ομάδα της Πάτρας πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Ιατρική και την βιολογία αντίστοιχα.

Για τον Σύλλογο είπε ότι, «έχω ένα όραμα και δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε ως κλειστό club, αφού θεωρούμε ότι ο αθλητισμός πρέπει να έχει μια ευρύτητα και για αυτό ήρθα σε επαφή με τον Δήμαρχο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθεια μας, μας παραχώρησε έναν χώρο που ανακαινήθηκε με τη συμβολή του και με την ευκαιρία τον ευχαριστούμε για ότι έχει κάνει και θα κάνει στο μάλλον για το άθλημα.

Τέλος, μέσα από αυτή τη διαδικασία προβάλλεται το νησί μας, γίνεται μια αρχή, για τους επόμενους που θα ακολουθήσουν και παραμένουμε ανοικτοί ανεξάρτητα από ηλικία, σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν».

Και έκλεισε με την ευχή για μια καλή επιτυχία στο τουρνουά.  

Τέλος, την Σ.Τ. έκλεισε ο Δήμαρχος Θεοφ. Μιχαλάτος που δήλωσε:«Κατά αρχήν συμφωνώ με όσα ανέφερε ο γιατρός και τα σπουδαία πράγματα, που μπορούν να κάνουν τα παιδιά μας στον αθλητισμό και αυτός είναι ο λόγος που στηρίζουμε κάθε τέτοια προσπάθεια.

Να ευχαριστήσω όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που είναι εδώ και βοηθούν να παρουσιάσουμε αυτή την σπουδαία διοργάνωση. Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στο πάνελ για την πολύ ωραία συνδιοργάνωση που έρχεται μάλιστα, μετά από αυτή των επιτυχημένων αγώνων στίβου των «Βεργώτειων».

Ο Δήμος έχει αποδείξει ότι στηρίζει τέτοιες προσπάθειες και ελπίζω η συγκεκριμένη διοργάνωση, να γίνει θεσμός.

Ο Δήμος έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και κάνουμε μεγάλη προσπάθεια σε αυτό.

Και έδωσε την είδηση ότι το γήπεδο των Κουρκουμελάτων θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο ενεργό αθλητικό κέντρο, για χρήση από ομάδες και Δημότες με την κατασκευή μάλιστα γηπέδου Beach Volley με κερκίδες και πολλές ανέσεις»!!

Δήλωσε ότι, «κάθε σύλλογος που διοργανώνει αγώνες που ξεφεύγουν από τα όρια του νησιού, είτε Πανελλήνιοι είναι αυτοί, είτε Διεθνείς θα έχει τον Δήμο συμπαραστάτη.

Εύχομαι σε όσους ήρθαν στην Κεφαλονιά να περάσουν πολύ όμορφα και οι αγώνες να έχουν ένα τελικό πολύ καλό αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια έγιναν κάποιες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, οι οποίες απαντήθηκαν από τους διοργανωτές, ολοκληρώνοντας έτσι, μια καταπληκτική συνέντευξη τύπου.

Εμείς, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αγώνες και να απολαύσουμε όμορφο θέαμα το διήμερο Σαββατοκύριακο 24-25/7/2021, στη μαγική παραλία του Άη Χέλη!  

Εικόνες από τη σημερινή Σ.Τ.


































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου