Πέμπτη, Ιουλίου 1

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ του Δ.Α.Κ. έκλεισε η χρονιά για την Ακαδημία Κεφαλονιάς (φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η εκδήλωση της Ακαδημίας Μπάσκετ Κεφαλονιάς με την ευκαιρία της λήξης της φετινής περιόδου και έγιναν βραβεύσεις σε όλους τους αθλητές - τριες.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με εσωτερικούς αγώνες και τη συμμετοχή όλων των τμημάτων του Συλλόγου (αθλητές γεννηθέντες 2014-2015-2016, 2011-2012-2013 και 2008-2009-2010). 

Αμέσως μετά διεξήχθη ένας πολύ όμορφος αγώνας επίδειξης από το αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου και με την ολοκλήρωση του ακολούθησαν οι βραβεύσεις.

Υπήρξε αρκετή παρουσία από τους γονείς των μικρών αθλητών, τα οποία μάλιστα χειροκρότησαν για την παρουσία τους και την όμορφη εικόνα που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης το παρόν έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. της Ακαδημίας Κεφαλονιάς.

Διακρίναμε τους αντιδημάρχους Αργοστολίου κ.κ. Γ. Τσιλιμιδό (έκανε και κάποιες από τις απονομές), Διον. Μινέτο και Σπ. Σαμούρη.

Ήταν μια καταπληκτική εκδήλωση, τα παιδιά έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενα, ενώ φάνηκε να υπάρχει και πλούσιο ταλέντο.

Άλλωστε η δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία είναι σημαντική.

Στο τέλος, όλοι μαζί Διοίκηση προπονητές - αθλητές - γονείς ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβρη, ελπίζοντας και οι συνθήκες να είναι ευνοϊκές, χωρίς τα προβλήματα του κορονοιού.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ







































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου