Πέμπτη, Ιουλίου 22

Κεφαλληνιακός 2013... Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσουμε από αυτήν την σελίδα

Φίλοι και φίλες του ΚΑΟ 2013!

Αγαπητοί μας γονείς και αθλητές των ακαδημιών μας!

Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσουμε από αυτήν την σελίδα που τόσα χρόνια μέσα από αυτήν, μοιραζόμασταν τα νέα της ομάδας μας και εσείς μας δείχνατε την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας.

Ξεκινήσαμε την ομάδα το 2013 μια παρέα φίλων με κοινό σκοπό και στόχο να βοηθήσουμε τα παιδιά να μάθουν και να εξελιχθούν στο άθλημα της καλαθοφαίρισης.

Κυρίως με τη δική σας στήριξη όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη ομάδα με τμήματα υποδομής όλων των κατηγοριών.

Με πολλές δυσκολίες που περισσότερο μας πείσμωναν παρά μας απογοήτευαν, καταφέραμε να μείνουμε προσηλωμένοι στον αρχικό μας στόχο που ήταν (είναι και θα είναι) το Μπάσκετ και η σωστή διδασκαλία του στα παιδιά.

Σίγουρα κάναμε λάθη, είχαμε όμως και πολλές επιτυχίες! Μάθαμε και μαθαίνουμε πάντα με κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για τα παιδιά και το άθλημα.

Το παρακάτω βήμα λοιπόν, για την εξέλιξη και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους αθλητές μας πρωτίστως, θεωρούμε ότι είναι η ένωση δυνάμεων με την ομάδα του ΑΣΚ. Το οφείλουμε στα παιδιά και τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν και μας στηρίζουν, με την δέσμευση ότι προχωράμε όλοι μαζί με πολλή αγάπη κ κοινούς στόχους.

Σας περιμένουμε όλους από τη νέα σεζόν στο νέο σύλλογο ΑΣ Κεφαλληνιακός (ΑΣΚ) να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε. Με μεγαλύτερη δυναμική για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Θα ήταν μεγάλη παράληψη σ αυτό το σημείο να μην πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χορηγούς μας που ήταν πάντα δίπλα μας και που με χαρά άκουσαν το νέο της Ένωσης και δήλωσαν ξανά απλόχερα την στήριξη και το ενδιαφέρον τους. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα.

Επίσης ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά της αντρικής ομάδας που άφησαν πίσω δουλειές και υποχρεώσεις και στήριξαν την προσπάθεια μας. Σηκώσαμε Κούπες, γνωρίσαμε υποβιβασμούς, δικαιωθήκαμε και αδικηθήκαμε, ζήσαμε αξέχαστες στιγμές δηλαδή που θα θυμόμαστε για πάντα!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Και μην ξεχνάτε. Το μπάσκετ είναι εδώ και όπου υπάρχει αγάπη και πάθος γι αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου