Σάββατο, Ιουλίου 31

1η ημέρα στο τουρνουά 3Χ3 "Φώτης Τσιλιμιδός" με όμορφο θέαμα και πολλές συμμετοχές (Φωτορεπορτάζ)

Ξεκίνησε σήμερα, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων για τον κορονοιό, το διήμερο τουρνουά 3Χ3 «Φώτης Τσιλιμιδός», στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με διοργανωτή τον νεοσύστατο Α.Σ. Κεφαλληνιακό.

Ένα τουρνουά που είναι το 8ο (πέρυσι λόγω covid 19 δεν πραγματοποιήθηκε) και διεξάγεται στη μνήμη, ενός σπουδαίου και αγαπητού παιδιού της τοπικής αθλητικής δημοσιογραφίας, του Φώτη Τσιλιμιδού του δικού μας «Φωτάρα»!

Ως γνωστόν, το γελαστό παιδί, ο Φώτης, «έφυγε» πριν από 10 περίπου χρόνια (3/1/2011), τόσο πρόωρα και άδικα από κοντά μας, βυθίζοντας στο πένθος, την οικογένεια του, τους φίλους του, την τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

Σήμερα, Σάββατο 31/7, μετά από κλήρωση των ομάδων, έγιναν οι προημελικοί αγώνες, ενώ αύριο Κυριακή 1/8 θα γίνουν οι τελικοί.

Οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές, αν και η εποχή είναι αρκετά δύσκολη, από διάφορα σημεία του νησιού, που με το δικό τους τρόπο τίμησαν την μνήμη του Φώτη.

Συμμετέχουν συνολικά 16 ομάδες με 80 περίπου αθλητές και είναι οι παρακάτω:

Τριάδα

Akumbos

Άσχετοι

Dream team

Όπως παλιά

NEΠ

Μαχητές

Τα παλτά

Λέπεδα

Daddy Tsoulfas

Ότι να' ναι

Rockets

Greek freaks

Σαρκχ B.C.

BCC 23

Τραυλός

Την πρώτη μέρα το θέαμα ήταν πολύ όμορφο, ενώ δε έλειψε και η συγκινησιακή φόρτιση όλων αυτών, που έζησαν, αγάπησαν και εκτιμούν την προσφορά του Φώτη στον αθλητισμό της Κεφαλονιάς, ενώ στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παραβρέθηκε αρκετός κόσμος.

Αύριο Κυριακή 1/8 θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί το τουρνουά με τη διεξαγωγή των τελικών και τις απονομές στους νικητές!

Φώτο από την 1η ημέρα του τουρνουά




































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου