Παρασκευή, Ιουλίου 2

Κ. Κουγιανός: Το Πρωτάθλημα του Πυλαριακού και του ΑΟ Ερύσσου ή αλλιώς το πρωτάθλημα της συνεργασίας

Πρωτάθλημα Κ12 2020-2021

Το Πρωτάθλημα του Πυλαριακού και του ΑΟ Ερύσσου ή αλλιώς το πρωτάθλημα της συνεργασίας.

Μιας συνεργασίας που ξεκίνησε την περίοδο 2018-19 με τη συμμετοχή δυο ομάδων, της Κ14 (ως Έρυσσος) που κατέλαβε την 5η θέση και της Κ12 (ως Πυλαριακός) που τερμάτισε 3η. Την επόμενη χρονιά 2019-20 η ομάδα Κ14 (ως Έρυσσος) τερμάτισε 2η, 1 βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο.

Την φετινή χρονιά η ομάδα συμμετείχε ως Έρυσσος στο πρωτάθλημα Κ16, που δεν τελείωσε ποτέ λόγω καραντίνας και ήρθε αυτό το μίνι πρωτάθλημα Κ12 που η ομάδα (ως Πυλαριακός) κατέκτησε το τρόπαιο αήττητη με 16 βαθμούς και γκολ 18 υπέρ και 6 κατά.

Σε όλες αυτές τις προσπάθειες τα παιδιά της Πυλάρου και της Ερύσσου συμμετείχαν σε πλήρη αρμονία, αναπτύσσοντας σχέσεις φιλίας και αλληλοσεβασμού. 

Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλες αυτές τις προσπάθειες.

Η κατάκτηση του τίτλου είναι ένας μικρός άθλος γιατί επετεύχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με πολύ μικρή προετοιμασία, μετά τη μακροχρόνια αποχή από τα γήπεδα λόγω COVID.

Όμως τα παιδιά έδειξαν τρομερή θέληση, συνέπεια στις προπονήσεις, συγκέντρωση και προσήλωση στο πλάνο.

Για να προλάβουμε τη συμμετοχή και την διεκπεραίωση της έκδοσης δελτίων καθοριστική ήταν η συμβολή της Μυρτώς η οποία φρόντιζε για όλα τα διαδικαστικά των αγώνων.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στην προσπάθεια είναι τα εξής:

Αντύπας Σπύρος, Γκρέμι Ζάχο, Γρηγοράτος Δημήτρης, Γρηγοράτος Διονύσης (1 γκολ), Διαμαντής Χρίστος (1 γκολ), Κανάτσι Ματέο (4 γκολ), Καρούσος Κωνσταντίνος, Κατσαμπούμι Ρικάρντο, Μπαλτσαβιάς Παναγής, Μπραχάι Εργκίς, Ντανουσάι Γκάμπριελ(3 γκολ), Ντελάι Μαριάτζελα (η αναντικατάστατη), Παπαδάτος Βίκτωρας, Παπαλεξάτος Αλέκος (4 γκολ), Σαλίαι Αγκουέρο, Σαντιράι Νικόλας, Σινάι Μπαστρί (3 γκολ), Τζελάι Μαρτίν, Τζελάι Ορέστης (1 γκολ), Τζόουνς Ντάνιελ. 

Τα συγχαίρω με όλη μου την αγάπη και τους εύχομαι καλή πρόοδο και επιτυχίες στη ζωή τους.

Τέλος, ευχαριστώ και τον βοηθό μου Γεράσιμο του οποίου η συμβολή ήταν καθοριστική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου