Σάββατο, Ιουλίου 24

Αυλαία σήμερα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Άμμου κατηγορίας juniors Κ-19 στον Άη Χέλη με δυνατές «μάχες» στο φιλέ (Φωτορεπορτάζ)

Αυλαία είχαμε σήμερα Σάββατο 24/7, πρωί και απόγευμα, των αγώνων του  Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Άμμου κατηγορίας juniors Κ-19 (Northern Area Beach Volley Circuit Juniors 2021 Ε.Ο.Π.Ε.) στη μαγευτική παραλία του «Άη Χέλη».

Να αναφέρουμε ότι, η διεξαγωγή του συγκεκριμένου πρωταθλήματος αποτελεί συνδιοργάνωση των BV AMMOS Κεφαλονιάς, της Ε.Ο.Π.Ε., του Δήμου Αργοστολίου και τη North. Συμμετέχουν συνολικά 20 ομάδες (12 γυναικείες και 8 ανδρικές) από διάφορα μέρη της χώρας.

Το θέαμα που προσέφεραν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες ήταν πολύ όμορφο και υπήρξαν αρκετές "μάχες" στο φιλέ και την καυτή άμμο της πανέμορφης παραλίας της Λειβαθούς, ενώ υπήρχε και Κεφαλονίτικο ενδιαφέρον, με τη συμμετοχή των αθλητριών της τοπικής ομάδας, Σοφ. Λούκα - Αμ. Αυγουστάτου και Δαν. Σπαθή - Μαρ. Βεργωτή.

Η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί αύριο Κυριακή 25/7, πρωί και απόγευμα, όπου θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, με την διεξαγωγή των τελικών αγώνων.

Ακολουθούν φώτο











Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου