Δευτέρα, Ιουλίου 12

Αυλαία με τον τελικό χθες στα Λέπεδα και στο 1ο τουρνουά Beach Volley (Εικόνες)

Με τη διεξαγωγή των αγώνων της δεύτερης ημέρας και τους τελικούς, έπεσε χθες το απόγευμα στο Ληξούρι, η αυλαία το "1ου τουρνουά beach volley των Λεπέδων 2021".
Νικήτρια αναδείχθηκε η "ροζ" ομάδα που την αποτελούσαν οι Μαρ. Κάνιστρα του Απόλλωνα Πάτρας και η Κων. Πατέλη του Ηρακλή Κηφισιάς.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν υψηλό και το θέαμα ανάλογο, από τις σπουδαίες αθλήτριες που συμμετείχαν σε αυτό και για αυτό τον λόγο, δέχθηκαν το χειροκρότημα όσων φίλων του αθλήματος, παραβρέθηκαν στην πανέμορφη παραλία στα Λέπεδα.

Και σήμερα, παρά την υψηλή θερμοκρασία, παρακολουθήσαμε δυνατές «μάχες» στο φιλέ και στην "καυτή" άμμο.

Να επαναλάβουμε ότι, αυτό το διήμερο οι τυχεροί που παραβρέθηκαν εκεί, διαπίστωσαν ότι πραγματικά ήταν ένα εντυπωσιακό τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν, ξεχωριστά και σημαντικά ονόματα του χώρου.

Σίγουρα αυτό το Τουρνουά δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την συνεργασία του Δημάρχου κ. Γιώργου Κατσιβέλη με τον μάνατζερ της ΑΕΚ κ. Νίκο Παναγιωτίδη και φυσικά χωρίς όλους, όσους συμμετείχαν ενεργά σε όλη την διάρκεια των αγώνων.

Στο τέλος, έγιναν οι απονομές και όλοι μαζί ικανοποιημένοι, από την επιτυχία του τουρνουά, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2ο, του χρόνου στον ίδιο χώρο!

Ξεχωριστή ήταν η βράβευση της Πρωταθλήτρια Τεχνικής κολύμβησης του "ΑΟ Ποσειδώνα" Ισμήνης Ευαγγελάτου, από τα κορίτσια που συμμετείχαν στο τουρνουά και τον κ. Ν. Παναγιωτίδη, προσφέροντας της μια αναμνηστική φανέλα.

Εικόνες από τη σημερινή 2η ημέρα











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου