Σάββατο, Ιουλίου 10

Εντυπωσιακό θέαμα στα Λέπεδα στο 1ο τουρνουά Beach Volley..... Αύριο ο μεγάλος τελικός (Εικόνες)

Με τη διεξαγωγή των αγώνων της πρώτης ημέρας, άνοιξε την αυλαία του σήμερα, το 1ο τουρνουά beach volley των Λεπέδων στο Ληξούρι. 

Διεξήχθησαν πέντε αγώνες, δηλαδή όλες οι ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους.

Συμμετείχαν αθλήτριες επιπέδου Εθνικών κατηγοριών και όπως ήταν φυσιολογικό το θέαμα ήταν υψηλό.

Είναι πραγματικά ένα εντυπωσιακό τουρνουά με σπουδαία ονόματα.

Οι «μάχες» στο φιλέ, στην "καυτή" άμμο της πανέμορφης παραλίας των Λεπέδων, ήταν μοναδικές και ο κόσμος, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορονοιό, τίμησε με την παρουσία του, τους αγώνες και το ευχαριστήθηκε χειροκροτώντας τις προσπάθειες των κοριτσιών, που έδειχναν να χαίρονται από τη συμμετοχή τους σε ένα απόλυτα πετυχημένο τουρνουά.

Αύριο θα έχουμε τη συνέχεια και την ολοκλήρωση του τουρνουά με τους αγώνες της 2ης ημέρας και τον μεγάλο τελικό.

Ένα τουρνουά, που πρέπει να συνεχιστεί και να στηριχθεί από όλους.

Εδώ, θα πρέπει να τονίσουμε την καταλυτική παρουσία των τριών Ληξουριωτών γυμναστών, των Γεράσιμο Μωραΐτη – Κοσμά Μουρελάτο - Τζέρρυ Μεσσάρη και του εφόρου της Α.Ε.Κ. κ. Ν. Παναγιωτίδη, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων. 

Επίσης πολλά συγχαρητήρια στο Δήμο Ληξουρίου και ιδιαίτερα στον δήμαρχο Γιώργο Κατσιβέλη και στον αντιδήμαρχο Γαλέμπ Ντιουανί για την προσπάθεια που κάνουν για τον αθλητισμό του Δήμου τους και την προβολή του.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για το θέαμα που μας πρόσφεραν στους σημερινούς αγώνες και ελπίζουμε ότι στους αυριανούς, μικρό και μεγάλο τελικό, θα προσφέρουν ακόμη περισσότερο.

Τέλος τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γιώργος Κατσιβέλης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Γαλέμπ Ντιουανί και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Καππάτος και Βαγγέλης Βαλλιάνος

Φώτο


































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου