Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 17

Οι αποχωρήσεις στο τοπικό ποδόσφαιρο καλά κρατούν..... Συμπληρώνεται "καρέ";

Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία (σήμερα Παρασκευή 17/9) για την υποβολή δηλώσεων των ομάδων, σε τοπικό κύπελλο και πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., έχουμε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και όπως σας είχαμε ενημερώσει, την 4η που αποχωρεί τη φετινή περίοδο, με κύρια αιτία, όπως μας ανέφερε άνθρωπος της ομάδας, τον covid και τα προβλήματα που προξένησε γενικότερα στον αθλητισμό.

Μετά τα Φωκάτα και τις δύο Ιθακήσιες Πρόοδο – Οδυσσέα, η επόμενη που αποχαιρετάει το ποδόσφαιρο μας θα είναι η Α.Ε. Κράνης.

Ήταν κάτι που συζητιόνταν ευρέως τον τελευταίο καιρό και τους ανθρώπους της ομάδας να παλεύουν μέχρι τελευταία στιγμή να ανατρέψουν την κατάσταση, κάτι που τελικά φαίνεται ότι δεν κατάφεραν.

Έτσι, η «κιτρινόμαυρη» ομάδα του Αργοστολίου, μετά από μια σύντομη παρουσία στο ποδόσφαιρο μας, δυστυχώς αποχωρεί και αυτή.

Σίγουρα, αυτό είναι ένα ακόμη χτύπημα, μια άσχημη εξέλιξη για το τοπικό ποδόσφαιρο, αφού όπως δείχνει η κατάσταση, αυτή την στιγμή στη δύναμη της Ένωσης μας, και εφ’ όσον δεν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, ενεργές μένουν μόλις 12 ομάδες και θα είναι αυτές που θα μπουν τις επόμενες μέρες, στην κληρωτίδα της διοργανώτριας για τη φετινή περίοδο και τις δύο διοργανώσεις!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου