Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 15

Πρόσκληση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε επιλεγμένους αθλητές του ΠΑΟ Κεφαλονιά

Με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρική χρονιάς η αυλαία των σχολών ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ άνοιξε με επίσημη πρόσκληση  επίλεκτων παικτών από τις ακαδημίες όλου του δικτύου της Ελλάδος.

Οι Ακαδημία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ είχε τη χαρά να συνοδεύσει δύο αθλητές της 11&12 Σεπτεμβρίου τα δοκιμαστικά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ για επιλεγμένους αθλητές του δικτύου. Στην Παιανία οι μικροί παίκτες μας βρέθηκαν ανάμεσα στους Β. Σάμιο, Κ. Μπατσινίλα, Α. Λαγωνικάκη και πολλούς άλλους. 

Από δίπλα τους δεν έλειψε στιγμή ο Β. Φωής (προπονητής και υπεύθυνος των σχολών ΠΑΟ Κεφαλονιά) καθώς και η Α. Φωή (φυσικοθεραπεύτρια σε όλο το σύλλογο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΜΕΑ).

Η αξιολόγηση από Scouter θα συνεχιστή και στην Κεφαλονιά καθώς η αναζήτηση νέων ταλέντων είναι στα πλάνα τους. Οι δύο αθλητές της Ακαδημίας θα βρίσκονται ξανά στην Παιανία καθώς η αξιολόγηση τους θα συνεχιστή καθ' όλη τη διάρκεια της χρόνια. 

Η Ακαδημία ΠΑΟ Κεφαλονιά εύχεται στην Ακαδημία της να βρεθούν κι άλλα ταλέντα να ακολουθήσουν το δρόμο αυτό. 

Είναι χαρά μας η 14ετη συνεργασία με τις σχολές ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ διότι εκτός από την προσέγγιση των αθλητών σε υψηλά στάνταρ δίνει εφόδια και στους προπονητές με συνεχή σεμινάρια. 

Ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύομαι τα παιδιά τους στην Ακαδημία ΠΑΟ Κεφαλονιά. 

* Οι εγγραφές ξεκίνησαν στο 5*5 Αργοστολίου.

Οι ηλικίες από 5-15 χρόνων

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

6937247957 & 6972944922 

Σας περιμένουμε!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου