Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 30

Ευχαριστήριες επιστολές της οικογένειας Κώστα Βαρτελάτου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΤΕΛΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ»

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό βοηθητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς «Άγιος Γεράσιμος»  για την υποδειγματική συμπεριφορά που υπέδειξε σε όλα τα επίπεδα στη διάρκεια της νοσηλείας του λατρεμένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού, Κώστα Βαρτελάτου. Ευχαριστούμε  ιδιαίτερα το ιατρικό και νοσηλευτικό ανθρώπινο δυναμικό   της Παθολογικής   Κλινικής του  Νοσοκομείου, του Ακτινολογικού Τμήματος, του Πνευμονολογικού Τμήματος και του Μικροβιολογικού  Τμήματος.

Το ευχαριστώ βγαίνει από τη καρδιά  μας, επειδή κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης  νοσηλείας του στάθηκαν όλοι ακούραστα   στο πλευρό του ίδιου και της υπόλοιπης οικογένειας μας  με  προθυμία, ευγένεια, χαμόγελο, κατανόηση, αίσθημα ευθύνης, με  σεβασμό και με  ανθρωπιά.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στις μέρες μας η δημόσια υγεία και  όσοι την υπηρετούν, διαπιστώσαμε πως το Νοσοκομείο μας στηρίζεται  στο φιλότιμο, τις ανιδιοτελείς  και ακούραστες  υπηρεσίες που προσφέρει  το ολιγομελές  Μόνιμο και  Έκτακτο Ιατρονοσηλευτικό Προσωπικό, άνθρωποι με ειλικρινές ενδιαφέρον  και με αίσθημα καθήκοντος  που  υπερβαίνουν τον εαυτό τους.

 

                                                                 Με απεριόριστη εκτίμηση,

Η οικογένεια του Κώστα Βαρτελάτου



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΤΕΛΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ  ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ «ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ» ΤΟΥ  ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΗΣ.

Ευχαριστούμε από τα βάθη  της καρδιάς μας όλους όσοι με τρόπο ιδιαίτερα συγκινητικό μας συμπαρασταθήκατε και μας συμπαραστέκεστε στον δυσβάστακτο πόνο που βιώνουμε λόγω της  απώλειας του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού, Κώστα Βαρτελάτου.

Ευχαριστούμε όλους εσάς  και τον καθένα ξεχωριστά για την τιμή που μας κάνατε ο καθένας με τον δικό του τρόπο να μας εκφράσει την αγάπη του , την εκτίμηση του, τον σεβασμό του,  τη συμπαράστασή  του.  Ευχαριστούμε όλους όσοι μας  κάνατε την τιμή  να παρευρεθείτε στην εξόδιο ακολουθία, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες με τις οποίες η  πανδημία μας έχει φέρει αντιμέτωπους, και όλους όσοι σταθήκατε δίπλα μας με την σκέψη σας, την αγάπη σας, τα συλλυπητήρια μηνύματά σας, τα τηλεφωνήματά σας·  όσους προσφέρατε στεφάνια, ανθοδέσμες ή χρήματα αντί στεφάνων στην αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα «Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ»· όσους προβήκατε σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε δημοσιεύσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, παράγοντες -πρώην και νυν- της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτικής ζωής του τόπου, τα –τοπικά και όχι μόνο- μέσα μαζικής ενημέρωσης, ανθρώπους που υπηρετούν στον χώρο της εκπαίδευσης, τα αθλητικά ποδοσφαιρικά σωματεία, ποδοσφαιριστές και φίλους του ποδοσφαίρου, ανθρώπους κάθε ηλικίας με την ιδιότητα του φίλου, του μαθητή προς τον δάσκαλο, του γείτονα, του γνωστού…

Όλα αυτά  αποτελούν  μεγάλη παρηγοριά στην ψυχή μας. Εκείνο,  ωστόσο, που κυρίως μας προσφέρει ανακούφιση είναι ότι μέσα από κάθε σας λόγο και κάθε σας κίνηση  αισθανθήκαμε την αγάπη σας, την αναγνώρισή σας  και τον σεβασμό σας  προς τον ίδιο τον Κώστα Βαρτελάτο σε κάθε πτυχή της προσωπικότητας και της ζωής του, προσωπικής και δημόσιας,  και σε κάθε τομέα με τον οποίο καταπιανόταν πάντα με αγάπη και με το πάθος που χαρακτηρίζει έναν έφηβο για ζωή. Εξάλλου, επικαλούμενοι τα αποχαιρετιστήρια λόγια προς τον Κώστα Βαρτελάτο ενός αγαπημένου του ξάδελφου και γιατρού, που πάντα στεκόταν  στο πλευρό του με αγάπη, «Το στοίχημα της ζωής είναι η αναγνώριση της πορείας σου στον χρόνο όπου περπάτησες».  

Σίγουρα αυτά που αισθάνεστε για αυτόν και μας το δείξατε με κάθε τρόπο, ανταποδίδοντάς του όσα κι ο ίδιος αισθανόταν για εσάς, αποτελούν τη μεγαλύτερη δικαίωση της πορείας του ανάμεσά μας, μας οπλίζουν με δύναμη, με βαθύτατη ικανοποίηση, με περηφάνια και με βαθύτατη ευγνωμοσύνη τόσο προς όλους εσάς όσο και προς τον ίδιο. Παράλληλα, μας «δεσμεύουν» να ακολουθήσουμε τα χνάρια του, χωρίς να προδώσουμε τον ίδιο και αυτά τα οποία μας δίδαξε μέσα από τα λόγια , τη συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής του.

Σας ευχαριστούμε!

             Να είστε όλοι καλά!

                                                                    Με εκτίμηση και σεβασμό,

    Η οικογένεια του Κώστα Βαρτελάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου