Σάββατο, Σεπτεμβρίου 4

Με στόχο την επιστροφή της στην κορυφή ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της η Εύγερος (φωτορεπορτάζ)

Ακόμη μια ομάδα του τοπικού ξεκίνησε και επίσημα σήμερα Σάββατο 4/9 το απόγευμα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την προετοιμασία της, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, σε περίπου έναν μήνα και συγκεκριμένα με τη διοργάνωση του κυπέλλου.

Η Εύγερος λοιπόν, μετά την πρόσφατη ανεπίσημη συγκέντρωση μέσα στην εβδομάδα στα Φαρακλάτα, πλέον μπαίνει για τα καλά στα… βάσανα.

Ο Θόδωρος Βουκελάτος, που παραμένει και αυτή την χρονιά στο «τιμόνι» των «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων, υποδέχθηκε στο γήπεδο, τους ποδοσφαιριστές του, νέους και παλιούς για την 1η της ομάδας.

Η Εύγερος, φέτος είναι αρκετά ενισχυμένη, με πολύ καλές και ποιοτικές προσθέσεις στο υπάρχων ρόστερ και όλοι είναι αισιόδοξοι, για μια πολύ πετυχημένη πορεία, που θα φέρει την ομάδα στη θέση που πρέπει και της αξίζει.

Τα νέα μέχρι στιγμής πρόσωπα στην ομάδα είναι οι:

Αντώνης Κορσιάνος - Λάμπρος Λογκόνης από τον Α.Ο. Εικοσιμίας, Θανάσης Τούρλας - Νίκος Μπούκας από τον Α.Ο. Φωκάτων, Σωκράτης Νεόφυτος (ελεύθερος)

Μετά από μια σύντομη ομιλία της αντιπροέδρου κας Σοφίας Μαραβέγια και τις οδηγίες περί των υγειονομικών κανόνων covid της πολιτείας, τους οποίους η ομάδα θα τηρήσει αυστηρά για την προστασία της υγείας όλων, τον λόγο πήρε ο coach για τις καθιερωμένες χρήσιμες οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές, σε σχέση με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Έμπειρος coach, αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές εξήγησε το πρόγραμμα και τους ζήτησε, να μην απουσιάσουν από αυτό το στάδιο, μιας και εδώ θα μπουν οι βάσεις για κάτι καινούριο, για κάτι που δεν πέτυχε τα τελευταία χρόνια η ομάδα και φέτος, όλοι πιστεύουν ότι έφτασε η στιγμή.

Επίσης, να διατηρηθεί το καλό κλίμα και όλοι να συμπεριφέρονται με σεβασμό, σαν μια οικογένεια.

Η διοίκηση, έκανε και θα κάνει αυτά που πρέπει, ενισχύοντας την ομάδα, ενώ θα βρίσκεται συνεχώς κοντά στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team, όταν και όποτε παραστεί ανάγκη.

Σε αυτό άλλωστε, ήταν ξεκάθαρη στην πρώτη συγκέντρωση την περασμένη Πέμπτη.

Αμέσως μετά, σειρά πήρε ο αγωνιστικός χώρος, με ένα ελαφρύ πρόγραμμα, κάτι που σίγουρα δεν θα ισχύσει στη συνέχεια, που αναμένεται αρκετά σκληρό, με καθημερινές προπονήσεις και "ποτάμια" ιδρώτα να χύνονται, από τους ποδοσφαιριστές.

Εκτός των παραπάνω στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παραβρέθηκε εκ μέρους της Διοίκησης, ο κ. Άγγελος Κωνσταντάκης μέλος του Δ.Σ..

Μακάρι να κυλήσουν όλα ομαλά και να ολοκληρωθούν, τόσο το φετινό πρωτάθλημα, όσο και το κύπελλο, κάτι που δεν έγινε πέρυσι, εξ’ αιτίας της μάστιγας του κορονοϊού, που μας ταλαιπωρεί κοντά δύο χρόνια και όλοι να απολαύσουμε όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο από όλες τις ομάδες που θα συμμετάσχουν! 

Εμείς, να ευχηθούμε στην ομάδα των Φαρακλάτων και το εξαιρετικό coach, επιτυχίες και μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και άλλα απρόοπτα.

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ από την «πρώτη» της Ευγέρου




































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου