Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 2

Ακαδημία Α.Ο. Διλινάτων: Έναρξη εγγραφών αγωνιστικής περιόδου 2021-22

 

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη εγγραφών των τμημάτων υποδομών της ακαδημίας ποδοσφαίρου «Α.Ο. ΔIΛΙΝΑΤΑ» για μια ακόμα αγωνιστική χρονιά γεμάτη προσδοκίες, παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις!

Από μέσα Σεπτεμβρίου το γήπεδο μας θα ξαναγεμίσει με παιδικές φωνές, πάθος και θέληση για αθλητισμό και ποδόσφαιρο.

Σκοπός της ακαδημίας μας, έκτος από το να κατανοήσουν τα παιδιά τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου και να αποκτήσουν αθλητική παιδεία, είναι και το να διαπαιδαγωγηθούν σε αξίες όπως η ευγενής άμιλλα, η πειθαρχία, η συνεργασία και η καλλιέργεια του πνεύματος μέσα από την επικοινωνία και τη διασκέδαση!

Ένα άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προπονητικό επιτελείο (πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ, κάτοχοι διπλωμάτων UEFA B και C), με την επιμέλεια και καθοδήγηση του προπονητή κ. Χρήστου Τζωρτζάτου, θα είναι δίπλα στα παιδιά με τις απαραίτητες προπονητικές οδηγίες, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η υγεία των αθλητών μας παραμένει πάντα πρώτη μας προτεραιότητα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος θα λειτουργήσει τμήμα ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ γεννηθέντων από 2015 και μετά.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι γονείς των αθλητών και οι ενδιαφερόμενοι για νέα εγγραφή, μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο της ακαδημίας Χρήστο Τζωρτζάτο στο τηλέφωνο 6972976403 και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Ελένη Σακαντάνη, στο τηλέφωνο 6972431362.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου