Κυριακή, Σεπτεμβρίου 19

Οριστικά εκτός πρωταθλήματος και κυπέλλου τη φετινή σεζόν Πρόοδος, Οδυσσέας Ιθάκης, Φωκάτα και Α.Ε. Κράνης

Οριστικά με τη λήξη της προθεσμίας, των φετινών δηλώσεων συμμετοχής σε τοπικό πρωτάθλημα και κύπελλο, οι ομάδες που δεν θα συμμετέχουν, στις διοργανώσεις της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. είναι συνολικά τέσσερις.

Φυσικά καθόλου ευοίωνο το γεγονός για την τύχη του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Φωκάτα, Πρόοδος, Οδυσσέας Ιθάκης και Α.Ε. Κράνης, είναι οι ομάδες που τουλάχιστον για φέτος, δεν θα τις παρακολουθήσουμε αγωνιζόμενες στα γήπεδα μας. Ιστορικές ομάδες με πλούσια παρουσία.

Κάθε μία έχει τα δίκια της και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να πει ότι, τα μέλη των διοικήσεων τους, δεν προσπάθησαν να είναι διαφορετική η τύχη των ομάδων τους.

Άλλωστε, όλοι τους είναι σοβαροί παράγοντες - άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά - ποδόσφαιρο και ίσως αυτοί να είναι περισσότερο απογοητευμένοι από κάποιους άλλους, που πιθανόν δεν γνωρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Ιδιαίτερα στην Ιθάκη, ίσως μέσα από όλη αυτή την κατάσταση να προβάλει κάτι καλό για το ποδόσφαιρο του νησιού και τα δύο Σωματεία με την επιστροφή τους στην ενεργό δράση να έχουν κερδίσει πολλά, από μια συνεργασία, που θα κάνει δυνατή και ανταγωνιστική την εκπροσώπηση των δύο ομάδων του νησιού, στις τοπικές διοργανώσεις.

Σίγουρα, η κοινές αποφάσεις των δύο Σωματείων, επιτρέπουν να γίνονται όνειρα για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον στο νησί του Οδυσσέα, την πανέμορφη Ιθάκη.

Μια συνεργασία που αναμένεται να δώσει την ώθηση στην Πρόοδο και τον Οδυσσέα για κάτι καλύτερο από αυτό που έδειχναν τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας μια δυνατή και ποιοτική ομάδα.

Άλλωστε, όπως αναφέρουν, δεν θα σταματήσει η δράση όλο το χρόνο σε ανδρικές ομάδες και στις υποδομές, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα όλο αυτό που σκέφτονται τα δύο Σωματεία και έχουν βάλει σαν στόχο.

Όσο για τους λόγους της συγκεκριμένης απόφασης, είναι γνωστοί και τους έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, οπότε δεν χρειάζεται να επανέλθουμε.(Δες εδώ)   και (Εδώ).

Όμως, και για τα Κεφαλονίτικα Σωματεία, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους ανθρώπους που τα διοικούν και για τις αποφάσεις που πήραν!

Μακάρι να βγει τελικά κάτι καλό, από όλο αυτό και από την επόμενη σεζόν να δούμε κάτι σοβαρό στο Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο, άλλωστε όλοι έχουμε τις ευθύνες μας και όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου