Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 8

Κίνδυνος να μην κατέβουν οι Ιθακήσιες ομάδες φέτος σε τοπικό πρωτάθλημα και κύπελλο!!

Πληθαίνουν καθημερινά οι φήμες για την αποχή ομάδων και την παρουσία τους, τη φετινή περίοδο στο ποδόσφαιρο μας!

Ο κ. Διον. Στανίτσας

Εκτός από την Κεφαλονιά, το πρόβλημα πλέον είναι υπαρκτό και στην Ιθάκη, όπου εκεί υπάρχει αρκετός προβληματισμός και ο κίνδυνος να μην έχει φέτος εκπρόσωπο, τόσο στο κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα, το νησί του Οδυσσέα είναι ορατός.

Ας σταθούμε σήμερα στις δύο αυτές ομάδες, οι οποίες αντικειμενικά έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα, κυρίως οικονομικό, αφού για να βγει η σεζόν απαιτούνται, όπως μας είπαν οι παράγοντες τους, περίπου 20.000,00€ για την κάθε μία (μετακινήσεις, διαιτησία, δελτία, αθλητικός εξοπλισμός κ.λπ..

Το sportsthea επικοινώνησε με τους ανθρώπους των δύο ομάδων για το θέμα που έχει προκύψει, οι οποίοι φάνηκαν πολύ προβληματισμένοι για τη συμμετοχή τους.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Προόδου κ. Διον. Στανίτσας και ο εκπρόσωπος του Οδυσσέα κ. Γ. Προσαλέντης, μας ανέφεραν ότι με τα σημερινά δεδομένα είναι εξαιρετικά δύσκολη η παρουσία των δύο ομάδων στο τοπικό ποδόσφαιρο τη φετινή περίοδο.

Μας τόνισαν το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει και δημιούργησε περισσότερο ο κορονοϊός, τα δύσκολα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα εφαρμοσθούν, αλλά και ο υπεύθυνος τήρησης των μέτρων, ο οποίος θα φορτωθεί με μια τεράστια ευθύνη.

Ο κ. Γ. Προσαλέντης

Επίσης ζητούν, οι αγώνες του κυπέλλου να επανέλθουν τουλάχιστον για φέτος με την παλιά τους μορφή, δηλαδή με αγώνες νοκ - άουτ, ώστε να μειωθούν κατά πολύ οι αγώνες και παράλληλα τα έξοδα.

Όλα λοιπόν είναι πιθανά για τις ομάδες, από το Βαθύ και τον Σταυρό και μέχρι την προσεχή Κυριακή αναμένεται συνάντηση των Δ.Σ. των ομάδων προκειμένου να εξετάσουν τα γεγονότα και να αποφασίσουν οριστικά για το αν θα συμμετέχουν φέτος στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Μακάρι τα πράγματα να εξελιχθούν όπως πρέπει και οι δύο αυτές ιστορικές ομάδες να είναι παρούσες και φέτος.

Άλλωστε το ποδόσφαιρο χωρίς τις Ιθακήσιες ομάδες θα είναι πολύ «φτωχό» για πολλούς λόγους!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου