Παρασκευή, Δεκεμβρίου 3

Η Pre game της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2021-2022

Το Σαββατοκύριακο 4 - 5/12 συνέχεια με την 6η αγωνιστική
στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας
Συνέχεια αύριο, Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή, στο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας, με τους 6 αγώνες του προγράμματος της 6ης αγωνιστικής.
Αγωνιστικά τώρα, το Σαββατοκύριακο 4-5/12/2021, θα διεξαχθούν 6 παιχνίδια.
Συγκεκριμένα 2 το Σάββατο σε Βασιλικάδες - Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και 4 την Κυριακή σε Ληξούρι και Αργοστόλι (3)!! 
Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα η 6η αγωνιστική με αρκετά ντέρμπι για την κορυφή, αλλά και την "ουρά" και αναμένουμε αρκετές ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα.
Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν, Παλληξουριακός - Πρόννοι, Διλινάτα - Σάμη αλλά και αυτό του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, μεταξύ Π.Α.Ο. Εύγερου - Α.Π.Σ. Πυλαριακού για την κορυφή και Α.Ο. Ερύσσου - Ηρακλή Πρόννων για την "μάχη" της ουράς! 
Αήττητες συνεχίζουν να παραμένουν μέχρι τώρα και μετά από πέντε αγωνιστικές, οι ομάδες Σάμης, Πυλαριακού, Παλληξουριακού και Πρόννων.
Χωρίς νίκη ακόμη οι Εθνοφρουρός και Ηρακλής Πρόννων!

          

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων:

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο  4-12-21   ώρα:15:00

Δημοτικό Βασιλικάδων «Στ. Βασιλάτος»

Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

Χρηστάτος

Σπύρος

Βουτσινάς Α.

Καραΐσκος Απ.


2.

Σάββατο  4-12-21   ώρα 17:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

Κατερέλος

Ελευθέριος

Θωμάς Β.

Μπακάκη Ε.

3.

Κυριακή  5-12-21   ώρα 12:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Βουτσινάς

Άγγελος

Καραΐσκος Απ.

Δούλου Ιρ.

4.

Κυριακή  5-12-21   ώρα 15:00

Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Πρόννοι

Χατζηγεωργίου

Νικόλαος

Κατερέλος Ε.

Καναλλάτος Ν.

5.

Κυριακή  5-12-21   ώρα 15:15

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

Καραΐσκος

Απόστολος

Θωμάς Β.

Στοφόρος Γ.

6.

Κυριακή  5-12-2021  ώρα:18:30

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Σάμης

Θωμάς

Βασίλης

Στοφόρος Γ.

Μενεγάτος Ε.

         

Αναλυτικά η 6η Αγωνιστική

Σάββατο 4/12

Με το ντέρμπι των ουραγών, μεταξύ Α.Ο. Ερύσσου – Α.Ο. Ηρακλή Πρόννων, ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, αύριο στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Βασιλικάδων «Στ. Βασιλάτος».

Είναι ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να κρίνει αρκετά πράγματα για την πορεία των δύο ομάδων στη συνέχεια και την τύχη τους στη διοργάνωση.

Μέχρι τώρα και σε πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια νίκη και αυτή με πολύ «ιδρώτα», απέναντι στον Εθνοφρουρό. βρίσκονται μόλις μία θέση πάνω από τη γραμμή της «σωτηρίας», ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν ισάριθμες ήττες και βρίσκονται ουραγοί κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού.

Επίσης και οι δύο έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια του τοπικού κυπέλλου.

Στις Βασιλικάδες, περιμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι, με ανοικτό το τελικό του αποτέλεσμα και τις δύο ομάδες να δίνουν «μάχη» για ένα «χρυσό» και άκρως απαραίτητο τρίποντο!

         

Την ίδια ημέρα, αλλά με διαφορετική ώρα έναρξης και συγκεκριμένα στις 5 το απόγευμα!, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου συνεχίζεται η αγωνιστική με το παιχνίδι, ανάμεσα στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και τον ουραγό Εθνοφρουρό με τους "πράσινους" να θέλουν μόνο νίκη, μετά τις τέσσερις ήττες που έχουν δεχθεί μέχρι τώρα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι με δεδομένο, ότι είναι καλύτεροι, αλλά και την αδυναμία των αντιπάλων τους να συμπληρώσουν «11» σίγουρα είναι το φαβορί για τη νίκη.

Μια νίκη που θα σταματήσει ένα αρνητικό σερί τριών συνεχόμενων ηττών και παράλληλα, θα τους απομακρύνει ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Με απολογισμό μόλις 1 νίκη και 4 ήττες βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι του Α.Ο. Ερύσσου.

Όσον αφορά τους τυπικά γηπεδούχους, δύσκολα θα μπορέσουν να αλλάξουν, την σε βάρος τους κατάσταση και να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μέχρι τώρα και στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει, βρίσκονται ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας, χωρίς βαθμό και ισάριθμες ήττες.

Δεν περιμένουμε κανένα σπουδαίο παιχνίδι, ενώ οι πράσινοι είναι το φαβορί για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

         

Κυριακή 5/12

Στη συνέχεια η αγωνιστική μεταφέρεται για την επόμενη ημέρα, Κυριακή 5/12, στις 12 το μεσημέρι, επίσης στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, που αυτή την αγωνιστική φιλοξενεί τέσσερις αγώνες!, η Εύγερος σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, φιλοξενεί τον δυνατό φέτος Πυλαριακό.

Ένα παιχνίδι που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, μεταξύ δύο πάνω - κάτω ισάξιων ομάδων, οι οποίες φέτος ψάχνουν το καλύτερο, το παραπάνω, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν και βρίσκονται απόλυτα μέσα στους στόχους τους!

Οι γηπεδούχοι, σε πέντε αγώνες έχουν 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ενώ βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 10 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τους ίδιους αγώνες, παραμένουν αήττητοι με πολύ καλά αποτελέσματα, αφού έχουν 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και βρίσκονται στην 4η θέση με 11 βαθμούς, ισόβαθμοι του Α.Ο. Πρόννων!

Και οι δύο ομάδες παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, γεγονός που μας κάνει αισιόδοξους ότι, θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ καλό ντέρμπι, με μεγάλες «μάχες» στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα με ανοικτό το αποτέλεσμα του!

         

Συνέχεια στις 3 το απόγευμα, όπου στο Δημοτικό Ληξουρίου, ο Παλληξουριακός στο ντέρμπι της αγωνιστικής φιλοξενεί τους Πρόννους, σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο από τις αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι, εντυπωσιακοί μέχρι τώρα και στις δύο διοργανώσεις, παραμένουν αήττητοι για φέτος, μάλιστα με το απόλυτο 9Χ9 (4 νίκες στο κύπελλο - 5 στο πρωτάθλημα) και θέλουν να πιάσουν το «δεκάρι» στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Φυσικά, βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με +2 βαθμούς από την μέχρι στιγμής ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, ομάδα του Α.Ο. Σάμης.

Οι φιλοξενούμενοι, όπως είπαμε παραπάνω διατηρούν μεν το αήττητο, αλλά όχι το απόλυτο, αφού έχουν 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στο ενεργητικό τους και βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι του Πυλαριακού με 11 βαθμούς.

Στο Ληξούρι και απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, έχουν μια πολύ δύσκολη αποστολή και θέλουν νίκη ή τουλάχιστον να μη χάσουν, αφού με ήττα θα απομακρυνθούν κατά 7 βαθμούς από την κορυφή και θα είναι δύσκολη η συνέχεια για τον στόχο.

Στον Άγιο Αντώνη, περιμένουμε ένα δυνατό, με πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και τις δύο ομάδες να παλεύουν για το αποτέλεσμα που θα τους δώσει πλεονέκτημα για τη συνέχεια.

         

Λίγο αργότερα, στις 3:15, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, η 3η στην βαθμολογική κατάταξη Εικοσιμία, φιλοξενεί τον Αστέρα Ληξουρίου και θέλει νίκη για να μη χάσει την επαφή της με την κορυφή και ιδιαίτερα να μη μείνει περισσότερο πίσω, από τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό, ελπίζοντας παράλληλα για κάποιο καλό νέο, από το ντέρμπι του Αγίου Αντωνίου.

Οι γηπεδούχοι, με μία μόλις ήττα και τέσσερις νίκες έως τώρα, φιγουράρουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς συγκομιδή, -3 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο και αήττητο Παλληξουριακό και -1 από την δεύτερη Σάμη.

Οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται στην 7η θέση με 4 βαθμούς ισόβαθμοι των Διλινάτων, με απολογισμό στα 5 παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι σήμερα, 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.

Σίγουρα, ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με δύο ομάδες που θέλουν να διακριθούν από διαφορετική θέση η κάθε μία.

Οι μεν «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις και να παλέψουν για το καλύτερο στη συνέχεια και οι «πράσινοι» του Ληξουρίου, να κερδίσουν την παραμονή τους, όσο γίνεται πιο άμεσα και στη συνέχεια χωρίς άγχος, να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο και τους φιλοξενούμενους, που δεν έχουν να χάσουν τίποτε, να κυνηγούν την έκπληξη.

         

Τέλος, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την αγωνιστική, στο άλλο ντέρμπι της ημέρας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στις 6 και 30 το βράδυ, τα Διλινάτα φιλοξενούν την ευχάριστη φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος Α.Ο. Σάμης, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Οι τρεις ήττες για τους γηπεδούχους, στα πέντε πρώτα τους παιχνίδια, είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός για την ομάδα και όλοι είναι πανέτοιμοι και πεισμωμένοι, να σταματήσουν αυτή την αρνητική εξέλιξη και μάλιστα επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου, όπως είναι οι φιλοξενούμενοι.

Ήδη, βρίσκονται πολύ πίσω, στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι του Αστέρα Ληξουρίου, με μόλις 4 βαθμούς οι οποίοι προέρχονται από μία νίκη και μία ισοπαλία, ενώ όπως είπαμε και παραπάνω, έχουν ακόμη 3 ήττες!

Σε ότι αφορά τη νεανική ομάδα του Β. Μιχαλάτου, φέτος έχει μια καταπληκτική παρουσία, παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και σίγουρα στο Αργοστόλι θα κατέβει με καλή ψυχολογία για τη νίκη, ώστε να παραμείνει στο «κυνήγι» του Παλληξουριακού.

Σε πέντε επίσης παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα, έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και βρίσκεται -2 βαθμούς από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου περιμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα καλό παιχνίδι και τις δύο ομάδες ικανές να φύγουν με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς! 

         

Η βαθμολογία

Θέση

Ομάδα

Αγων.

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ.

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

5

5

0

0

21 - 01

15

2.

Α.Ο. Σάμης

5

4

1

0

21 - 03

13

3.

Α.Ο. Εικοσιμίας

5

4

0

1

15 - 01

12

4.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

5

3

2

0

13 - 06

11

5.

Α.Ο. Πρόννοι

5

3

2

0

15 - 04

11

6.

Π.Α.Ο. Εύγερος

5

3

1

1

15 - 08

10

7.

Α.Ο. Διλινάτα

5

1

1

3

08 - 15

04

8.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

5

1

1

3

06 - 17

04

9.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

5

1

0

4

05 - 13

03

10.

Α.Ο. Ερύσσου

5

1

0

4

06 - 20

03

11.

Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός

5

0

0

5

04 - 25

00

12.

Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

5

0

0

5

03 - 19

00

         
Η επόμενη (7η) αγωνιστική
(11-12/12/2021)

α/α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Εικοσιμίας
2.
Α.Ο. Ερύσσου - Α.Ο. Διλινάτα
3.
Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Παλληξουριακός
4.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Π.Α.Ο. Εύγερος
5.
Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
6.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου