Κυριακή, Ιουλίου 3

Με τους τελικούς και τις απονομές ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Άη Χέλη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Άμμου Κ-19 (μεγάλο φωτορεπορτάζ)

Μετά από ένα έντονο και με πλούσιο θέαμα τριήμερο, ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 3/7, στη μαγευτική παραλία του Άη Χέλη, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Άμμου Κ-19 (Northern Area Beach Volley Circuit Juniors 2022 ΕΟΠΕ).

Σήμερα, τελευταία ημέρα διεξήχθησαν νωρίς οι ημιτελικοί και λίγο αργότερα οι δύο τελικοί ανδρών – γυναικών κατηγορίας Κ-19.

Είχαμε δύο συναρπαστικούς τελικούς και ο κόσμος που τους παρακολούθησε απόλαυσε όμορφο θέαμα και το ζεστό χειροκρότημα τους, ήταν η ανταμοιβή των προσπαθειών των αθλητών, πάνω στην καυτή άμμο της παραλίας του Άη Χέλη.

Στις γυναίκες πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Ιωαν. Κοντζεδάκη – Ελευθ. Φετφατζή, η οποία νίκησε με 2-0 σετ (21-26 / 21-18) τις Θεσσαλονικές Αν. Μιχαηλίδου – Εβ. Γιαλαμά.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Παν. Αγγελόπουλος και Μιχ. Μαυροκέφαλος, ενώ στην γραμματεία ο κ. Ιωαν. Δαγκούνας.

Στον τελικό των ανδρών, που ήταν Αχαϊκή υπόθεση και είχε προηγηθεί αυτού των γυναικών, πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Λεων. Πετρόπουλος – Φαν. Εκμεκτζόγλου, οι οποίοι επικράτησαν 2-0 σετ (21-14 / 21-15), των Ορφ. Καραπήτα – Παν. Θεοδωρόπουλου.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ανδρ. Λιναρδάτος και Ευθ. Σιακαβέλλας, ενώ στην γραμματεία ο κ. Ιωαν. Δαγκούνας.

Στο τέλος έγιναν οι απονομές σε νικητές και ηττημένους, ενώ έναν σύντομο χαιρετισμό έκαναν ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θ. Μιχαλάτος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Τραυλός, που πρότεινε την επόμενη χρονιά ένα διεθνές τουρνουά Beach Volley και ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Πετοσφαίρισης Άμμου κ. Φωτ. Αυγουστάτος, ο οποίος με την ευκαιρία ευχαρίστησε τους αθλητές για το όμορφο θέαμα που μας χάρισαν.

Έτσι έπεσε η αυλαία και ανανεώθηκε το ραντεβού για του χρόνου στην ίδια πανέμορφη παραλία.

Τίμησαν με την παρουσία τους, τους αγώνες, εκτός των παραπάνω, η αντιδήμαρχος Λειβαθούς κ. Κρυστ. Μιχαλάτου και ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου κ. Θεοδ. Κανελλόπουλος, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές.

Συγχαρητήρια σε όλους, το τοπικό Αθλητικό Σωματείο Πετοσφαίρισης Άμμου, ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Φωτ. Αυγουστάτο και τον προπονητή Γεράσιμο Τσιμάρα, που έριξαν πολύ τρέξιμο και ποτάμια ιδρώτα, αλλά και όσους βοήθησαν (μέσα σε αυτούς και οι Σπ. Κουστουμπάρδης - χορηγοί) για να έχουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Ακολουθεί μεγάλο φωτορεπορτάζ από τους σημερινούς τελικούς







































































































































































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική - μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου