Κυριακή, Ιουλίου 17

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Beach Volley του Αι Χέλη

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, στην μαγευτική παραλία του Άι Χέλη στα Σβορωνάτα, το τριήμερο τουρνουά Bech Volley, το οποίο ήταν μια συνδιοργάνωση του Α.Ο. Εικοσιμίας με τον Δήμο Αργοστολίου.

Η συμμετοχή αθλητών ήταν πάρα πολύ μεγάλη, αφού συμμετείχαν 24 ομάδες ανδρών και 12 γυναικών.

Αυτό το πολύ όμορφο 3ήμερο παρακολουθήσαμε σπουδαίο θέαμα και μεγάλες «μάχες» στα φιλέ και στην καυτή άμμο, της μιας από τις πιο όμορφες παραλίας της Κεφαλονιάς τον Αι Χέλη. 

Παιχνίδια αμφίρροπα που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, ενώ η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, αποζημιώνοντας με το χειροκρότημα τους, τις προσπάθειες των αθλητών που συμμετείχαν.

Στους σημερινούς τελικούς, στην κατηγορία γυναικών τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα των αδελφών, Γογούσου από την Αθήνα, οι οποίες επικράτησαν των Σ. Λούκα - Α. Αυγουστάτου από την Κεφαλονιά 2-0 σετ (23-21, 21-13).

Στους άνδρες, το δίδυμο Βαρβατσιώτη - Σαλίτ από την Αθήνα, σε έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στο ταϊ μπρέϊκ, νίκησε τους Μάνεση - Κουτσομύτη 2-1 σετ (22-24, 24-22, 15-8).

Τίμησαν με την παρουσία τους αγώνες, η αντιδήμαρχος Λειβαθούς κ. Κρυσταλία Μιχαλάτου και  ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Πετοσφαίρισης Άμμου κ. Φωτ. Αυγουστάτος, ο οποίος με την ευκαιρία έκανε και έναν σύντομο χαιρετισμό.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές στους νικητές από την κ. Μιχαλάτου, τον κ. Ν. Σκλάβο και την κ. Α. Βεργωτή.

"Ψυχή" της διοργάνωσης και αυτή την χρονιά ο Σπ. Κουστουμπάρδης, με μια τέλεια οργάνωση, η οποία δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από άλλες μεγάλες διοργανώσεις, ενώ την παρουσίαση των αγώνων πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ο Ηλ. Αντωνάτος.

Θα ακολουθήσουν μεγάλα φωτορεπορτάζ από τους σημερινούς αγώνες και τις απονομές 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική - μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου