Σάββατο, Ιουλίου 2

Όμορφη γιορτή από τον Α.Σ. Κεφαλληνιακό σήμερα στο Κλειστό (Μεγάλα φωτορεπορτάζ - Δηλώσεις)

Μια όμορφη γιορτή, με διαγωνιστικά παιχνίδια, απονομές νικητών, αλλά και αναμνηστικών διπλωμάτων, διοργάνωσε σήμερα το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της πρώτης περιόδου του 1ου Kefalonia Basketball Camp, ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός.

Αυτή η νέα προσπάθεια του Κεφαλληνιακού έδειξε να βρίσκει ανταπόκριση, ενώ αγκαλιάστηκε από τα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να γίνουν καλύτερα.

Η δουλειά που γίνεται και την παρακολουθήσαμε από κοντά, ήταν εξαιρετική και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην επόμενη περίοδο του.

Στην αρχή μίλησε στα παιδιά η εκπρόσωπος των Φροντιστηρίων "Πουκαμισάς" για το πρόγραμμα προσανατολισμού που υπάρχει στα συγκεκριμένα φροντιστήρια και τα καθοδηγεί για το μέλλον τους.

Μετά τα παιχνίδια των τελικών πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και δόθηκαν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αναμνηστικά διπλώματα!

Στο συγκεκριμένο camp εργάστηκαν και μετέφεραν τα μυστικά του μπάσκετ στα παιδιά οι έμπειροι coach Π. Κωστίδης - Πάνος Ματιάτος, βοηθούμενοι από τα παιδιά του Συλλόγου Βαλλιανάτου Ναταλία, Κωνσταντίνο Χαρατσάρη και Τσιμπούκη Χάρη, ενώ στην γραμματειακή υποστήριξη βοήθησαν οι κυρίες Μαρία Παναγιώτου και Βάσω Χαλιώτη - Τιμοθεάτου.

Ήταν μια ωραία γιορτή με πολλά χαμόγελα και αρκετή αισιοδοξία ότι, το μέλλον ανήκει στην ομάδα του Α.Σ. Κεφαλληνιακού.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Δηλώσεις coach Π. Κωστίδη - Π. Ματιάτου

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τη σημερινή γιορτή



































































































Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τo camp τις προηγούμενες ημέρες





























Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική - μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου