Σάββατο, Ιουλίου 30

Επιτραπέζια αντισφαίριση: Εντυπωσιακό θέαμα στην Ιθάκη στο τουρνουά «Τόπος Αθλητισμός»

Ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή 29/7 στην Ιθάκη το διήμερο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης «Τόπος Αθλητισμός», δεύτερο στάδιο, που συνδιοργανώνουν από κοινού η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και οι Δήμοι Αργοστολίου – Ιθάκης.

Είναι μια διοργάνωση που έχει σαν στόχο της να αθληθούν τα παιδιά, να χαρούν και παράλληλα να γνωρίσουν ένα πολύ όμορφο άθλημα που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες και γίνεται μάλιστα πολύ καλή δουλειά στα νησιά μας, με πρωτεργάτη τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Χρόνη Πολίτση, αλλά και όλο το Δ.Σ. του ΑΣΕΑ Κεφαλονιά – Ιθάκη.

Έγιναν πολύ ωραίοι αγώνες και τα νεαρά παιδιά που παραβρέθηκαν γνώρισαν αρκετά από τα μυστικά του αθλήματος.

Παρόν στην εκδήλωση ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Ιθάκης κ. Π. Δόριζας, ο οποίος πραγματοποίησε τις απονομές, η πρωταθλήτρια ξιφασκίας με την Εθνική Ελλάδας, Ιθακήσια Μαρίνα Παΐζη, όπως και αρκετός κόσμος.

Στο τέλος, έγινε μια πολύ ωραία επίδειξη στην κεντρική πλατεία στο Βαθύ, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους νικητές, αλλά και μια ειδική για την Μαρίνα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι, νικητής αναδείχθηκε ο Γερ. Παΐζης από το Βαθύ.

Δεύτερος ο Σπ. Μολφέσης από την Ανωγή και τρίτοι οι Ε. Παΐζης από τις Φρίκες – Β. Βλασσόπουλος από τον Αη Γιάννη.

Συγχαρητήρια σε όλους, στον Δήμαρχο Ιθάκης Διον. Στανίτσα, στον αντιδήμαρχο αθλητισμού Πάνο Δόριζα και στα παιδιά που αγωνίστηκαν για το ωραίο θέαμα που μας πρόσφεραν. 

Όμως πολλά περισσότερα αξίζουν στον Χρόνη Πολίτση, έναν άνθρωπο που έχει διαθέσει πάρα πολλές ώρες για το συγκεκριμένο άθλημα, γεγονός που αποδεικνύεται μέσα από τις επιτυχίες του ΑΣΕΑ.

Παρακάτω φώτο από την ωραία εκδήλωση της Ιθάκης






























Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου