Παρασκευή, Ιουλίου 8

Αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων & Ατομικού και Ομαδικού

Σας γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων & Ατομικού και Ομαδικού (Ensemble) Γ’ Κατηγορίας (Κορασίδων).

Ο αγώνας διεξήχθη στην Αθήνα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης», στις 01-03 Ιουλίου 2022.

Στη διοργάνωση παρευρέθηκαν από πλευράς του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Α’ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Τ.Ε. Ρυθμικής Γυμναστικής Ειρήνη Αϊνδιλή, η Γ’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Μανδραβέλη, η Ταμίας Θέμις Χαρίτου και το μέλος του Δ.Σ. Ελένη Μιχοπούλου.

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος δήλωσε: «Μέσα και από αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα φαίνονται τα νέα ταλέντα, που θα πλαισιώσουν το μέλλον των ελληνικών ομάδων του ανσάμπλ και του ατομικού. Υπάρχει μια πολύ καλή μαγιά, δουλεμένα παιδιά από τις προπονήτριες, αλλά φυσικά χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη, υπομονή και επιμονή ώστε να φτάσουν στα επίπεδα που είναι οι αθλήτριες στο εξωτερικό. 

Ελπίζω να μπορέσουμε να καταφέρουμε να φτάσουμε και εμείς σε τέτοια απόδοση. Υπάρχουν παιδιά που κάνουν τη διαφορά με τα προγράμματά τους και την τεχνική τους κατάρτιση, αποτέλεσμα της δουλειάς των προπονητριών, όπως και των πολύωρων προπονήσεων. 

Ευελπιστούμε να μπορέσουμε να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να είναι σε θέση να βρεθούν στα επίπεδα που πρέπει».

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των αγώνων

Δείτε ΕΔΩ την σύνθεση της Εφορείας Κριτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου