Σάββατο, Ιουλίου 16

Ιστορική "πράσινη" επίσκεψη στο χωριό του ιδρυτή του Παναθηναϊκού Γ. Καλαφάτη τα Διλινάτα

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού Κώστας Κωνσταντινόπουλος βρέθηκε στα Διλινάτα Κεφαλληνίας, το χωριό του ιδρυτή του Συλλόγου Γιώργου Καλαφάτη και έδωσε αγώνα επίδειξης ενώ επισκέφτηκε και το σπίτι του δημιουργού του «τριφυλλιού»

Μια ξεχωριστή βραδιά ήταν η αποψινή αφού ο πρωταθλητής Ελλάδας και προσφάτως Μεσογειονίκης Κώστας Κωνσταντινόπουλος έδωσε αγώνα επίδειξης στην Κεφαλονιά.

Ο Κωνσταντινόπουλος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΑΣΕΑ Κεφαλονιά και Ιθάκης που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια  ο ομοσπονδιακός προπονητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑμεΑ, Χρόνης Πολίτσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της κοινότητας Διλινάτων Τάσος Τζωρτζάτος και κάλεσε να παίξει την πρώτη μπαλιά μαζί με τον Κώστα Κωνσταντινόπουλο, την απόγονο του ιδρυτή του Παναθηναϊκού, Δανάη Καλαφάτη.

Ο Κωσταντίνος Κωσταντινόπουλος, βραβεύθηκε για την προσφορά του στο άθλημα τόσο από την Τοπική Κοινότητα Διλινάτων (του παρέδωσε αναμνηστικό ο Αντιπρόεδρος κοινότητας Διλινάτων Νίκος Φωής, καθότι Παναθηναϊκός) και από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Κεφαλονιά (το παρέδωσε ο υπεύθυνος προπονητής Τάκης Φωής).

Πηγή: www.pao1908.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου