Κυριακή, Ιουλίου 10

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα το Ενωσιακό πρωτάθλημα αντισφαίρισης Ε3 (Μεγάλο φωτορεπορτάζ)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, στις ανοικτές εγκαταστάσεις τένις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το Ενωσιακό πρωτάθλημα Ε3 που φιλοξένησε ο Κεφαλληνιακός Όμιλος αντισφαίρισης, και ήταν για τις κατηγορίες αθλητών κάτω των 12 και κάτω των 16 ετών.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και έλαβαν μέρος 27 όμιλοι με περισσότερους από 100 αθλητές.

Οι άνθρωποι του τοπικού ομίλου, έκαναν ότι μπορούσαν για να έχει επιτυχία η διοργάνωση και μπορούμε να πούμε ότι τα κατάφεραν, αφού όλα κύλησαν άψογα και τα παιδιά που συμμετείχαν, χάρηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις όμορφες στιγμές μιας σπουδαίας διοργάνωσης, που μόνο η αντισφαίριση μπορεί να προσφέρει.

Φυσικά, το χειροκρότημα φίλων του αθλήματος και γονέων, ήταν η απόδειξη για το όμορφο θέαμα που πρόσφεραν τα παιδιά στα πέντε γήπεδα τένις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, παρά την υψηλή θερμοκρασία που υπήρχε στην περιοχή.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων, ύστερα από τις ευχαριστίες των διοργανωτών, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους νικητές και το Ενωσιακό πρωτάθλημα Ε3 πέρασε στην ιστορία!

Τίμησε με την παρουσία του και έκανε τις απονομές, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κεφαλληνίας - Ιθάκης κ. Στ. Π. Τραυλός

Συγχαρητήρια στον δραστήριο Κεφαλληνιακό όμιλο αντισφαίρισης για την άψογη διοργάνωση, αλλά και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και μας πρόσφεραν ένα θαυμάσιο τενιστικό 3ήμερο, δείχνοντας ότι, το μέλλον τους ανήκει!

Φωτορεπορτάζ από τους σημερινούς αγώνες και τις απονομές










































































































































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική - μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου