Κυριακή, Ιουλίου 3

Αυλαία με απόλυτη επιτυχία στο Summer Camp του Pao soccer Schools Κεφαλονιάς (Μεγάλα φωτορεπορτάζ)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το Summer Camp του δικτύου των σχολών Παναθηναϊκού, σε συνεργασία με την σχολή Pao soccer Schools Κεφαλονιάς.

Ήταν ένα καταπληκτικό 3ήμερο με την σφραγίδα του Κριστόφ Βαζέγα και των συνεργατών του Παν. Παναγούτσου, Νικ. Στοΐλα, Τάκη Φωή, ενώ στην επιτυχία του βοήθησαν τα μέγιστα, ο Νικ. Μακρής, ο Διον. Παγουλάτος και η «ψυχή» του camp Χρ. Μιχαλιτσιάνου, η οποία έκανε τα πάντα προκειμένου να μη λείψει τίποτε από τα παιδιά.

Ήταν ένα 3ήμερο απόλυτης επιτυχίας με μεγάλη συμμετοχή παιδιών, στο οποίο όσοι συμμετείχαν κέρδισαν χρήσιμες εμπειρίες, ενώ πρόσθεσαν καινούρια πράγματα για το μέλλον τους στο ποδόσφαιρο.

Την τελευταία ημέρα, μετά το γήπεδο και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, σειρά πήραν οι χαιρετισμοί, οι απονομές, τα χαμόγελα και οι ευχές.

Ο Κριστόφ Βαζέχα τιμήθηκε με πλακέτες για την διαχρονική του προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, από την τοπική σχολή και την Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, ενώ δόθηκαν από μια εικόνα του Αγίου Γερασίμου, προστάτη της νήσου, στους Παν. Παναγούτσο, υπεύθυνο δικτύου Δυτικής Ελλάδας και Ν. Στοΐλα από την σχολή Ιωαννίνων, ως ενθύμιο για την παρουσία τους στο νησί και στο Summer Camp του δικτύου των σχολών Παναθηναϊκού.

Τίμησαν με την παρουσία τους το camp, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού – αθλητισμού του Δήμου Αργοστολίου κ. Γ. Τσιλιμιδός, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θεμ. Βαλσαμής, αλλά και οι γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην τοπική σχολή και ιδιαίτερα στον υπεύθυνο της Τάκη Φωή.

Καλό καλοκαίρι και καλή Πρόοδο στα παιδιά, αλλά και στην τοπική σχολή του Παναθηναϊκού.

Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Παν. Παναγούτσο, υπεύθυνο δικτύου Δυτικής Ελλάδας για τα καλά του λόγια και για το βήμα που μας έδωσε σαν Sportsthea, να κάνουμε έναν χαιρετισμό.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τη σημερινή γιορτή

 









































































































































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική - μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου