Σάββατο, Ιουλίου 2

Με Κριστόφ Βαζέχα άνοιξε η αυλαία του Summer camp της σχολής Παναθηναϊκού Κεφαλονιάς (Μεγάλο φωτορεπορτάζ)

Με την παρουσία του Κριστόφ Βαζέχα, του θρύλου του Παναθηναϊκού, ενός εκ των καλυτέρων επιθετικών που πέρασαν από Ελληνικό ποδόσφαιρο, έκανε πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 2/6 το Summer Camp του δικτύου των σχολών Παναθηναϊκού, σε συνεργασία με την σχολή Pao soccer Schools Κεφαλονιάς, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Στο γήπεδο Αργοστολίου, από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές, αλλά και απλός κόσμος, μεταξύ των οποίων και ο Σεμπάστιαν Χρουσιέλ ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, πρώην μέλος της σχολής.

Όπως ήταν φυσικό, το πρόσωπο της ημέρας ήταν ο Κριστόφ Βαζέχα, όπου έγινε αντικείμενο λατρείας και όλοι ήθελα να βγάλουν μαζί του μια αναμνηστική φωτογραφία.

Το Team  των σχολών του Παναθηναϊκού συμπλήρωναν, ο Παν. Παναγούτσος υπεύθυνος δικτύου Δυτικής Ελλάδας, ο Τάκης Φωής από την τοπική σχολή, αλλά και ένα γνωστό μας παιδί τον Νίκο Στοΐλα, με τον οποίον είχαμε πολλά να θυμηθούμε και να πούμε, για το πέρασμα του από το Κεφαλλονίτικο ποδόσφαιρο.

Ο Νίκος πλέον ανήκει στο δίχτυο των σχολών του «τριφυλλιού» υπεύθυνος της σχολής στα Ιωάννινα.

Μετά τις φωτογραφίες, ξεκίνησε το πρόγραμμα της 1ης ημέρας, με ομιλίες από τους παραπάνω, παρουσία των γονέων των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Στη συνέχεια, σειρά πήρε ο αγωνιστικός χώρος, προκειμένου να δοθεί στα παιδιά η δυνατότητα να διδαχθούν καινούρια πράγματα, βοηθώντας τα με τον τρόπο αυτό στην εξέλιξη τους, με αναβαθμισμένες παροχές υπηρεσιών, λίγο πριν τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Το σημαντικό αυτό camp, θα συνεχιστεί αύριο το πρωί και ώρα 09:30 στο ίδιο γήπεδο.

Το Sportsthea θα είναι εκεί και θα σας μεταφέρει όμορφες στιγμές από την δεύτερη ημέρα.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τη σημερινή 1η ημέρα του camp





























































































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολική - μερική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου