Κυριακή, Ιουλίου 31

Valencia Cf Academy Greece kefalonia... Ο απολογισμός της ποδοσφαιρικής χρονιάς που έφυγε

Ύστερα από ένα δύσκολο και μακρύ χρονικό διάστημα για όλους μας, επιστρέψαμε φέτος στην γλυκιά μας κανονικότητα που τόσο μας είχε λείψει. Μια κανονικότητα με σουτ, τάκλιν, κεφαλιές, σπριντ, χαμόγελα, δάκρυα, νίκες, ήττες, συναισθήματα έντονα που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να μας χαρίσει.

Μέσα σε αυτούς τους 10 μήνες αδιάκοπης λειτουργίας των τμημάτων μας σε όλο το ΝΗΣΙ είδαμε......

-Κατάκτηση πρωταθλήματος Κ16 μενίκες σε ισάριθμα παιχνίδια

-κατάκτηση πρωταθλήματος Κ14 μενίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

-κατάκτηση τουρνουά Κέφαλος Κ10

-Αξιοπρόσεκτη και πολλά υποσχόμενη πορεία της Κ12 παρακαταθήκη για το εγγύς μέλλον.

-Συμμετοχή με 70 αθλητές στο τουρνουά των ακαδημιών της Βαλένθια σε Ελλάδα και Κύπρο στα Καμένα Βούρλα, με την Κ14 να φθάνει στον τελικό και την Κ16 να κατακτά την τρίτη θέση.

-Τους αθλητές μας γεννημένους το 2007 Μάριο Πίρρα και Βαγγέλη Χαραλαμπέλλη να συμμετέχουν στο διεθνές τουρνουά ακαδημιών Surf Cup στην Βαρκελώνη κόντρα σε Βαλένθια, Ατλέτικο Μπιλμπάο, Εσπανιόλ κ.α.

-Τους αθλητές Σταμένη Δημήτρη και Αλυσανδράτο Δημήτρη γεννημένοι το 2009 να έχουν ήδη επιλεχθεί για το αντίστοιχο φετινό τουρνουά στην Βαρκελώνη ως μέλη της επίλεκτης ομάδας από Ελλάδα και Κύπρο.

-Τους αθλητές μας Σέργιο Πλατανίτη, Στέφανο Θεοδωράτο Χάρη Αλιβιζάτο, Αλέξανδρο Τότολο και Αλέξανδρο Παπαλεξάτο να συμμετέχουν σε αγώνες στην Θεσσαλονίκη κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή ως επίλεκτοι του 2008, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις.

-Τον μικρό μας αθλητή Έρντις Τεπελένα γεννημένο το 2010 να ζει ένα ποδοσφαιρικό όνειρο στα 12 χρόνια του και να συμμετέχει στο παγκόσμιο κύπελλο ακαδημιών της Βαλένθια, πατώντας το χορτάρι του θρυλικού Μεστάγια

Πάνω από όλα όμως είδαμε τους αθλητές μας 5 έως 16 ετών, να αναπτύσσονται σαν προσωπικότητες, να θέτουν και να κατακτούν στόχους, να πέφτουν και να σηκώνονται και να κυνηγούν τα όνειρα τους

ΓΙΑΤΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου