Τρίτη, Ιουλίου 26

Κ.Ο.Α.: Οι νικητές των διπλών ανδρών - γυναικών στο τουρνουά του ομίλου

ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΠΛΩΝ

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν οι δύο τελικοί για τα τουρνουά διπλών ανδρών & γυναικών που διοργάνωσε ο ΚΟΑ. Στη διοργάνωση των αντρών συμμετείχαν δεκαπέντε ζευγάρια ενώ σε αυτή των γυναικών οκτώ.

Στους άντρες νικητές αναδείχτηκαν οι Βινιέρης Γ. - Δημητριάδης Αλ. οι οποίοι πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό τουρνουά και νίκησαν στον τελικό με 2-0 σετ τους Μοντεσάντο Ν. - Βλάχο Δ. ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Στις γυναίκες νικήτριες ήταν οι Παπαναστασάτου Δ. & Κουνάδη Μ. οι οποίες επικράτησαν των Βουτσινά Δ. & Πανταζάτου Χ., στο Tiebreak ύστερα από πολύ ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι.

KEFALONIANOPEN

Το Σάββατο30 Ιουλίου ξεκινά το ΚefalonianOpen, μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης. Η διοργάνωση που θα διαρκέσει 10 ημέρες, διεξάγεται  επί 20 συναπτά έτη και έχει εδραιωθεί ως το κορυφαίο τενιστικό γεγονός της χρονιάς για το νησί μας.

Συμμετέχουν περισσότεροι από 80 αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ο ΚΟΑ ευχαριστεί τον Δήμο Αργοστολίου για την παραχώρηση των γηπέδων.

Ο ΚΟΑ ευχαριστεί επίσης το ΔΣ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, τον Αντιπερειφεριάρχη κ. Τραυλό Σταύρο και ιδιαίτερα την Περιφερειάρχη κ. Κράτσα - Τσαγκαροπούλου Ρόδη για την αμέριστη συμπαράσταση στη συνδιοργάνωση των αγώνων.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος     Η Γραμματέας

 Γ. Βινιέρης        Ελ. Ανδρεόλα

Φώτο











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου