Τρίτη, Ιουλίου 12

Ο Α.Ο. Σάμης ανακοίνωσε Γ. Καρελλάκη για τον πάγκο της

Ο Α.Ο. Σάμης βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα του συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 με τον προπονητή Γιώργο Καρελάκη.

Ο coach Καρελακης με παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες, θα αναλάβει εκτός από την ανδρική ομάδα και όλα τα παιδικά τμήματα του Α.Ο.Σ., με σκοπό να προσφέρει στους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές όλα τα εφόδια εξέλιξης που χρειάζονται μεταδίδοντας τους τις πολυπληθείς εμπειρίες αλλά και τις γνώσεις του στο άθλημα που αγαπούν.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Καρελάκη:

Ο Γιώργος είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B και έχει αναλάβει στο παρελθόν σπουδαίες ομάδες.

Στο βιογραφικό του υπάρχουν σημαντικές συνεργασίες καθώς έχει διατελέσει βοηθός στο προπονητικό τιμ του Σάββα Παντελίδη στον Ηρακλή Ταύρου αλλά και στον Πανθρακικό.

Ως πρώτος προπονητής έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας με ομάδες όπως οι Α.Ο. Παλαιστρου, Α.Ο Πλαγιάς και Οδυσσέας Νυδρίου (Δ’ εθνική).

Αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας τόσο ως παίχτης όσο και ως προπονητής (2015-2016).

Επίσης έχει προπονήσει ομάδες σε 3 Διεθνή τουρνουά, μάλιστα σε ένα από τα οποία το 2008 είχε συνεργαστεί με ένα δικό μας παιδί κάτω από τα δοκάρια, τον Κυριάκο Μωραΐτη, ο οποίος είχε ανακοινωθεί ως MVP του τουρνουά ανερχόμενων ταλέντων κάτω από τις οδηγίες του Καρελάκη.

Γιώργο, καλώς όρισες στην οικογένειά του Α.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου