Τετάρτη, Ιουλίου 13

Κ.Ο.Α.:Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το OPEN Πρωτάθλημα Ε3

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το OPEN Πρωτάθλημα Ε3 της ΣΤ Ένωσης Αντισφαίρισης που φιλοξένησε ο Όμιλος μας για τις κατηγορίες αθλητών κάτω των 12 και κάτω των 16 ετών, καθώς και το OPEN Προπαιδικό τουρνουά Junior για αθλητές κάτω των 10 ετών.

Η ανταπόκριση των μικρών αθλητών ήταν μεγάλη και οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 100. Έλαβαν μέρος παιδιά από 26 ομίλους αντισφαίρισης της χώρας, συγκριμένα από τη Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Αττική, τη Μακεδονία και το Νότιο Αιγαίο.

Στην κατηγορία U12

Στα Κορίτσια πρώτη αναδείχθηκε η Κρητικου Μυρτω από ΣΑ Ραφηνας και τη δεύτερη θέση έλαβε η Λαντζα Ιωσηφινα του ΑΟΑ Πατρών

Στα Αγόρια πρώτος αναδείχθηκε Τζιουμης βασιλειοσ από ΑΕΤ Νικη πατρων και τη δεύτερη θέση έλαβε ο Θωμοπουλος Αναστασιοσ από ΑΕΤ Νικη πατρων 

Στην κατηγορία U16

Στα Κορίτσια πρώτη αναδείχθηκε η ηλιοπουλου μαρια του ΑΣ κολλεγιου Ντερη, τη δεύτερη θέση έλαβε η ζωγραφου αριαδνη από τον ΟΑ Κορινθου

Στα Αγόρια πρώτος ο Φορτωσησ χρηστος από ΑΟΑ Πατρων, δεύτερος ο Βερυκοκος αλεξανδροσ δημητριοσ του ΑΣ κολλεγιου Ντερη

Τα αποτελέσματα στο προπαιδικό είχαν ως εξής:

Στα Αγόρια, πρώτη θέση Μπατζακας χρηστοσ χρυσος ΟΑ, δεύτερη θέση Τζουρος παναγιωτης ΑΟΑ Πατρων

Στα κορίτσια, πρώτη θέση Καλλιστρου δημητρα ΑΕΤ Νικη πατρων, δεύτερη θέση χειληδακη Αδαμαντια χρυσοσ ΟΑ

Το consolation πρώτη θέση τολησ γεωργιοσ Κεφαλληνιακοσ ΟΑ, δεύτερη θέση ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ μαρινοσ Κεφαλληνιακοσ ΟΑ

Στους αγώνες μας τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τραυλός Σταύρος, ο οποίος έκανε και απονομές. Επίσης παραβρέθηκε το μέλος του ομίλου μας κ. Νίκος Μοντεσάτος, όπου έχει εκλεγεί στο ΔΣ της ομοσπονδίας, ο οποίος έκανε απονομή στην μικρή αθλήτρια Δήμητρα Καλλίστρου που κατέκτησε την πρώτη θέση.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους επίσης και όσους διακρίθηκαν.  Ευχαριστούμε όλους τους ομίλους που έστειλαν τα παιδιά τους για να πετύχει το πρωτάθλημα.

Συγχαίρουμε τους αθλητές του ομίλου μας για την καλή αγωνιστική παρουσία τους και τους προπονητές του Ομίλου κ. Κόμητα και κ. Αντωνάτο για το καλό προπονητικό τους έργο.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αργοστολίου για την καλή συνεργασία και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γιώργο Τσιλιμιδό. Ευχαριστούμε επίσης τους εργαζόμενους του Δήμου κ. Γιώργο και κ. Ερωτόκριτο για τη φροντίδα των γηπέδων.

Ευχαριστούμε τον επιδιαιτητή Κώστα Τόλη και τη βοηθό επιδιαιτητή κ Γιούλη Κλεφτοσπύρου για την άψογη διοργάνωση καθώς και την κ. Αγγελική Ραπτόπουλου.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Ionion Pelagos Lines για την ευγενική της χορηγία.

Ο κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία της διοργάνωσης, όσους τίμησαν με την παρουσία τους, στήριξαν και εμψύχωσαν από τις κερκίδες τους συμμετέχοντες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη μεγάλη γιορτή του KEFALONIAN OPEN 30 Ιουλίου με 7 Αυγούστου!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                         Η Γραμματέας

Βινιέρης Γιώργος                  Ανδρεόλα Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου