Σάββατο, Απριλίου 20

Πήρε το ντέρμπι ο Α.Ο.Κ.Ι. 1-0 στο Ληξούρι τον Αστέρα και βλέπει άνοδο - τίτλο

 

Μεγάλη νίκη, δεύτερη συνεχόμενη στο Ληξούρι, μετά από αυτή επί της Αναγέννησης με το ίδιο σκορ, θα πετύχει ο Α.Ο.Κ.Ι. σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, 1ης του Β' γύρου των playoffs του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, επί του γηπεδούχου Α.Ο. Αστέρα Ληξουρίου, με σκορ 1-0 στο ντέρμπι της ημέρας.

Μία νίκη που τον φέρνει μία ανάσα στο στόχο της ανόδου, αλλά και του τίτλου, αφού έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τον πρωτοπόρο και σημερινό του αντίπαλο και η μεταξύ τους διαφορά έχει μειωθεί στους 2 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι, έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν, από σήμερα στην Α' κατηγορία της προσεχούς περιόδου, αλλά και από την κατάκτηση του τίτλου.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος, στο "Α.Ο. Παλληξουριακός” παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι δυνατό, χωρίς καλό θέαμα και πολύ λίγες καλές στιγμές. 

Ένα ντέρμπι που κρίθηκε υπέρ των φιλοξενούμενων στο γκολ, αφού ήταν καλύτεροι των γηπεδούχων και η νίκη τους κρίνεται δίκαιη.

Το γκολ του αγώνα

Το μοναδικό γκολ που έκρινε το ντέρμπι πέτυχε στο 55' ο Α. Ζούκα.

Ο Γ. Πολλάτος εκτελεί απευθείας το φάουλ, εκτός περιοχής, η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Αλυσανδράτου και στην επαναφορά από κοντά, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ.Ι. με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα για το 0-1.

Ένα γκολ που αποδείχθηκε στο τέλος "χρυσό", αφού ήταν εκείνο που έκρινε το ντέρμπι και το νικητή του.

Έτσι, οι "μελανόλευκοι" του Αργοστολίου θα πλησιάσουν στην κορυφή και με μία νίκη στο εξ' αναβολής με τα Διλινάτα Β' την προσεχή Τετάρτη θα προσπεράσουν το σημερινό τους αντίπαλο και θα βρεθούν πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Για τους γηπεδούχους ήταν μία "κακή" ήττα που στη συνέχεια μπορεί να τους στερήσει τον τίτλο, αφού η άνοδος μετά τη σημερινή ήττα της Αναγέννησης είναι πολύ δύσκολο να χαθεί.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Ελ. Κατερέλο.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Αλυσανδράτος Δ., Γιακουμάτος (82' Κουρούκλης), Συνοδινός, Διακάτος (52' Βεσάι), Αλυσανδράτος Α. (62' Σούπας), Κούτσης, Λουκέρης (52' Τζωρτζάτος), Τοζάι, Βλάχος (62' Μαρκέτος Θ.), Ζυκάι, Αναλυτής Γ..

Α.Ο.Κ.Ι.:(Δ. Ζησιμάτος), Αλεξανδράτος, Πλατανίτης, Ζούκα, Πολλάτος Γ., Μεσσάρης, Πολλάτος Δ., Μπεκίρη (85' Κύργιο), Σταθάτος, Κοσμάτος (85' Κοραμπάτος), Μπίντα, Shametaj (54' Βασιλάτος).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου