Κυριακή, Απριλίου 21

Όπως του άξιζε..... Λαμπερή με πολλά χαμόγελα η σημερινή φιέστα του νταμπλούχου Παλληξουριακού

Τα καλά του έβαλε σήμερα Κυριακή 21/4 ο Άγιος Αντώνης στο Ληξούρι, προκειμένου να υποδεχθεί τους φίλους του Παλληξουριακού, αλλά και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, για τη μεγάλη προς τιμή τους φιέστα.

Ήταν η ώρα της στέψης των αήττητων νταμπλούχων του τοπικού μας ποδοσφαίρου, η "ερυθρόλευκη" ώρα.

Τις εκδηλώσεις, αρχικά και ώρα 16 και 30 άνοιξε το φιλικό παιχνίδι των νταμπλούχων, με αντίπαλο μία ομάδα εν ενεργεία επίλεκτων ποδοσφαιριστών του νησιού.

Το μόνο που δεν ενδιέφερε ήταν το σκορ, το οποίο άλλωστε δεν κρατήθηκε.

Με τη λήξη του παραπάνω αγώνα, σειρά πήραν κάποια διασκεδαστικά παιχνίδια, στα οποία συμμετείχαν όλοι αθλητές-τριες των Ακαδημιών του Συλλόγου.

Η μεγάλη σημερινή φιέστα, ολοκληρώθηκε με την είσοδο και παρουσίαση στον αγωνιστικό χώρο, των νταμπλούχων ποδοσφαιριστών και του τεχνικού team.

Έναν σύντομο χαιρετισμό πριν τις απονομές, έκαναν ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γ. Κατσιβέλης, ο αντιδήμαρχος Δήμου Ληξουρίου και πρόεδρος του Παλληξουριακού κ. Γάλεμπ Ντιουάνι, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής και οι Δ.Σ. Δήμου Ληξουρίου κ.κ. Ε. Βαλλιάνος και Διον. Αραβαντινός.

Η συνέχεια ανήκει στους αήττητους πρωταθλητές και κυπελλούχους 2023 - 2024, με μια φανταστική γιορτή, όπως άλλωστε τους αξίζει.

Αρχικά δόθηκαν τα βραβεία των πρώτων σκόρερ της φετινής περιόδου, στον Ηλ. Αντωνάτο πρώτο στο κύπελλο (την απονομή έκανε ο κ. Γ. Ντιουάνι) και Μ. Μπράτι πρώτο του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας (την απονομή έκανε ο χορηγός του Παλληξουριακού κ. Θ. Γκιώνης).

Τέλος ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές και σε όλο το team (από τον πρόεδρο του Παλληξουριακού Γ. Ντιουάνι - τον Δήμαρχο Ληξουρίου Γ. Κατσιβέλη και τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. Κ. Θ. Βαλσαμή), και των κυπέλλων του Πρωταθλητή και κυπελλούχου περιόδου 2023-2024, από τον Δήμαρχο Ληξουρίου και τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..

Τα βαρύτιμο τρόπαιο παρέλαβε η "σημαία" της ομάδας, ο αρχηγός του Παλληξουριακού Αλέξης Λυκούδης, ο οποίος είχε δίπλα του και τους "υπαρχηγούς" της ομάδας, υπό του ήχου του We Are the Champions και τον κόσμο στην κερκίδα να χειροκροτεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας  τους, για τα κατορθώματα των τελευταίων ετών.

Ο φετινός ήταν ο 12ος τίτλος πρωταθλήματος της ιστορίας των "ερυθρόλευκων", ο 3ος συνεχόμενος για την ομάδα του Τάσου Παπαθεοδωρόπουλου καθώς και ο 7ος σε επίπεδο τοπικού κυπέλλου.

Τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή των νταμπλούχων, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γ. Κατσιβέλης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Ληξουρίου Αντ. Παρίσης, ο αντιδήμαρχος Ληξουρίου και πρόεδρος του Παλληξουριακού Γαλ. Ντιουάνι, οι Δ.Σ. Δήμου Ληξουρίου Ε. Βαλλιάνος, Ε. Φαρακλός, Διον. Αραβαντινός, ο πρώην Δήμαρχος Ληξουρίου Βασ. Ρουχωτάς, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θεμ. Βαλσαμής, ο πρώην πρόεδρος του Παλληξουριακού Στ. Λυκούδης, πρώην ποδοσφαιριστές και αρκετός κόσμος.

Παρόν και ο χορηγός της ομάδας κ. Θοδ. Γκιώνης, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Την εκδήλωση κάλυψε μουσικά - ηχητικά ο Όθωνας Κουταβάς, ενώ στην παρουσία ήταν η κ. Ε. Δελαπόρτα.

Συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του Παλληξουριακού για την κατάκτηση των φετινών τίτλων, του οποίου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική που ξεκινούν την Κυριακή 28/4.

Η ομάδα μας θα κάνει πρεμιέρα στην Τρίπολη φιλοξενούμενη του Α.Ο. Παναρκαδικού Πρωταθλητή Ε.Π.Σ. Αρκαδίας με τις ευχές όλης της ποδοσφαιρικής Κεφαλονιάς να τον ακολουθούν, για μία επιτυχημένη παρουσία και άνοδο στην Γ' Εθνική.

Η πολύ όμορφη γιορτή ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο κέρασμα των πρωταθλητών, σε μπουφέ που υπήρχε στο χώρο.

Σε λίγο μεγάλα φωτορεπορτάζ από τη σημερινή φιέστα.... Μείνετε συντονισμένοι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου