Κυριακή, Απριλίου 14

Γκολ και θέαμα στα Μακρυώτικα και Πυλαριακός - Εικοσιμία 3-3!

Σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό Μακρυωτίκων , στο φινάλε των playoffs, αλλά και του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, Πυλαριακός – Εικοσιμία θα αναδειχθούν ισόπαλοι με σκορ 3-3!

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα εντυπωσιακό, χωρίς σκοπιμότητες παιχνίδι, με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, την μπάλα να παίζει πάνω - κάτω, ανατροπές και 6 γκολ!!

Τελικά, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι δίκαιο, αφού και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες που θα μπορούσαν να τους δώσουν τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι, είχαν πολλά νέα παιδιά των ακαδημιών στη σύνθεση τους, που στη συνέχεια αρκετά χρησιμοποιήθηκαν στο παιχνίδι παίρνοντας αρκετές, όσο και πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι φιλοξενούμενοι είναι οι δευτεραθλητές της Α' κατηγορίας και οι γηπεδούχοι τριταθλητές!

Τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ 0-1 στο 11', μετά την κάθετη στην περιοχή για τον Ντ. Ντουκάι, αυτός θα κάνει το αριστερό διαγώνιο σουτ, η μπάλα θα σταματήσει στο αριστερό δοκάρι του Δ. Καλλιβωκά και στην επαναφορά της, ο Καραγιάννης από κοντά, με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στο 13' θα έχουμε την ισοφάριση και το 1-1 για τους γηπεδούχους.

Ο Γιαννάτος θα βγει στην κόντρα από δεξιά, αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, όμως το πλασέ του αποκρούεται προσωρινά από τον Μαυρίδη και στην επιστροφή της μπάλας ο Σαλιάι, από κοντά θα την στείλει στα δίχτυα.

Στο 19' μάλιστα θα πετύχουν την ανατροπή και το 2-1. Ο Αλ. Ποταμιάνος θα βγάλει ωραία πάσα αριστερά για τον Γιαννάτο, ο τελευταίος απέναντι από τον Μαυρίδη πλασάρει, διώχνει ο τερματοφύλακας της Εικοσιμίας και στην επαναφορά ίδιος θα την στείλει στα δίχτυα.

Αυτό το 2-1 θα είναι και το σκορ του πρώτου μισού στο παιχνίδι των Μακρυωτίκων.

Στην επανάληψη, το ωραίο θέαμα συνεχίστηκε και ακολούθησαν ακόμη 3 τέρματα.

Στο 62' οι "κυανόλευκοι" από τη Λειβαθώ θα ισοφαρίσουν εκ νέου, με τον Καμπανό να πλασάρει εύστοχα τον Δ. Καλλιβωκά, μετά από εξαιρετική κάθετη του Ντ. Ντουκάι για το 2-2.

Στο 66' ο Αντ. Γιαννάτος, μετά την αμυντική αδράνεια θα γίνει κάτοχος της μπάλας και απέναντι στον Μαυρίδη πλασάρει, για το νέο προβάδισμα των "κυανέρυθρων" της Πυλάρου και το 3-2.

Στο 73' σε μία ίδια φάση με αυτή του δεύτερου τέρματος, ο Μακρυνώρης θα κάνει το πλασέ για να αποκρούσει πάνω στη γραμμή τέρματος ο Σπανός, που θα σταθεί άτυχος, μιας και η μπάλα θα βρει στα πόδια του Γ. Καλλιβωκά και θα καταλήξει στα δίχτυα, για να έχουμε έτσι το αυτογκόλ και την ισοφάριση σε 3-3.

Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο, εκτός από την αποβολή με 2η κίτρινη του Π. Κουμαριώτη των γηπεδούχων και έτσι οι δύο αντίπαλοι θα πάρουν από ένα βαθμό, σε μία δίκαιη "μοιρασιά" και θα ολοκληρώσουν τη σειρά, όπως προαναφέραμε, οι γηπεδούχοι στην 3η θέση και οι φιλοξενούμενοι στην 2η.

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκος και Κ. Κωνσταντέλλος.

Συνθέσεις

Πυλαριακός:(---):Δ. Καλλιβωκάς, Παπαδάτος, Ποταμιάνος Α. (52' Μανωλάτος), Γονατάς (66' Παπαλεξάτος), Σπανός, Γιαννάτος, Κουμαριώτης, Σαλιάι, Καλλιβωκάς Γ., Σταμούλης, Βασιλόπουλος (84' Saridaj).

Εικοσιμία:(Λ. Κουμαριώτης – Π. Στεφανάτος), Μαυρίδης, Τζάκης, Θεοδωράτος, Καμπανός, Ηλιόπουλος, Πίρρα (85' Πίρρα), Κονόμη, Μάθιου (46' Αραβαντινός), Κοσμετάτος (46' Μακρυνώρης), Ντ. Ντουκάι (88' Κόρμαλης), Καραγιάννης (62' Ντρεγιάι).

Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι












Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου