Τετάρτη, Απριλίου 17

Περιφερειακό Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα - Πάτρα 2024

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλληνίας (Σ.Σ.Κ.) έχει την ευχάριστη "υποχρέωση" να συγχαρεί όλα τα παιδιά που παραβρέθηκαν στην μεγάλη μαθητική σκακιστική γιορτή, που διεξήχθη στην Πάτρα, την Κυριακή 14/4/24. Διαγωνίστηκαν μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων, από όλα τα σχολεία των νομών Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας. 

Από την Κεφαλονιά συμμετείχαν 17 παιδιά, τα οποία τίμησαν με την εμφάνιση τους - και ανεξαρτήτως αποτελέσματος- τα σχολεία τους και το νησί τους. Ο Σκακιστικός Σύλλογος Κεφαλληνίας (Σ.Σ.Κ.) είχε για ακόμα μια χρονιά την χαρά και την τιμή να τα συνοδεύσει (μαζί με τους γονείς τους), στον χώρο των αγώνων όπου και διέπρεψαν!

Σας παραθέτουμε τα "κατορθώματά" τους:

Στα Νηπιαγωγεία ο Τασιούλης Γεράσιμος από το 5ό Νηπιαγωγείο Αργοστολίου: 1ή Θέση, Χρυσό Μετάλλιο. (14 συμμετοχές).

Στην Α΄ Δημ. ο Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος από το 4ό Δημ. Αργοστολίου: 3ή θέση, Χάλκινο Μετάλλιο (35 συμμετοχές).

Στην Β΄ Δημ. ο Στέφου Παναγιώτης από το 4ό Δημ. Αργοστολίου: 2ή Θέση, Αργυρό Μετάλλιο και ο Κανδήλας Γεώργιος επίσης από το 4ό Δημ.Αργοστολίου, στην 17ή Θέση (38 συμμετοχές).

Στην Γ΄ Δημ. ο Παντελής Βασίλειος από το 3ό Δημ. Αργοστολίου: 2ή Θέση, Αργυρό Μετάλλιο ο Σταματελάτος Νέστορας από το Δημ. Κεραμειών: 8ή Θέση και  ο Σπυράτος Αλέξανδρος από το Δημ. Βλαχάτων: 24ή θέση (48 συμμετοχές).

Στην Δ΄ Δημ. ο Τασιούλης Γεώργιος από το 4ό Δημ. Αργοστολίου: 1ή Θέση, Χρυσό Μετάλλιο από τους αθλητές χωρίς αγωνιστικό  δελτίο (6ός στην γενική κατάταξη, σε 54 συμμετέχοντες).

Στην Ε΄ Δημ. η Τασιούλη Παναγιώτα από το 4ό Δημ. Αργοστολίου: 2ή Θέση, Ασημένιο Μετάλλιο ο Κλωνής Χαράλαμπος από το Δημ, Βλαχάτων: 18ή Θέση και ο Μιχαλάτος Γεράσιμος, επίσης από το Δημ, Βλαχάτων: 19ή Θέση (33 συμμετοχές).

Στην ΣΤ΄ Δημ. η Παπαδάτου Στεφανία από το 3ό Δημ. Αργοστολίου: 1ή Θέση, Χρυσό Μετάλλιο κα ο Παπαδάτος Γεώργιος από το Δημ. Βλαχάτων : 31ή Θέση (44 συμμετοχές).

Στην Α΄ Γυμν. ο Ράπτης Βασίλειος από το 3ό Γυμν. Αργοστολίου: 19ή Θέση (23 συμμετοχές).

Στην Β΄ Γυμν. ο Πανέρης Χρήστος από το 3ό Γυμν. Αργοστολίου: 9ή Θέση και ο Κυρίτσης Παναγιώτης από το 2ό Γυμν. Αργοστολίου: 10ή Θέση (27 συμμετοχές).

Στα Λύκεια    ο Αναλυτής Παναγιώτης από το 2ό Λύκειο Αργοστολίου: 2ή Θέση Αργυρό Μετάλλιο (18 συμμετοχές)   (στα Λύκεια, όλες οι τάξεις είναι σε μία κατηγορία)

Τα αποτελέσματά τους ήταν εντυπωσιακά! Αν και πολλά παιδιά συμμετείχαν για πρώτη φορά σε τουρνουά και μάλιστα μεγάλο, ανέβασαν τον "πήχη" πολύ ψηλά. Ήδη "πονοκεφαλιάζουμε" από τώρα για την επόμενη χρονιά! Το σημαντικότερο όμως για εμάς είναι τα παιδιά να ασχολούνται με το παιχνίδι-άθλημα και οι καλές επιδόσεις βρίσκονται σίγουρα μπροστά τους. Συγχαρητήρια στους γονείς και τους δασκάλους τους, για την άψογη διαπαιδαγώγησή τους, η οποία δεν φάνηκε μόνο στα παιχνίδια, αλλά και σε ολόκληρο το ταξίδι. Τους ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς, να προοδεύουν και να εκπληρώνουν τα όνειρά τους!

Τελειώνοντας, να ευχαριστήσουμε το ταξιδιωτικό γραφείο "Agelos Travel" και τους οδηγούς του λεωφορείου μας κ.κ. Δημήτρη  Γαυριελάτο και κ. Γεράσιμο Ανδρεάτο, για το άνετο και ξεκούραστο ταξίδι που μας προσέφεραν!

Εκ του Δ.Σ.

Εικόνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου