Παρασκευή, Απριλίου 26

Η pregame της 5ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2023-2024

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση της σειράς των playoffs του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας και το "Χ" της περασμένης Τετάρτης, στο εξ' αναβολής Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. Διλινάτων Β', έμπλεξε ακόμη περισσότερο την κατάσταση, με τον Αστέρα να κρατάει στα δικά του χέρια του τον τίτλο (θέλει δύο νίκες για σιγουριά).

Επίσης στην Α' κατηγορία βρίσκονται με το ένα πόδι Αστέρας Ληξουρίου και Α.Ο.Κ.Ι..

Η  Αναγέννηση διατηρεί μαθηματικά ελπίδες, όμως θέλει να κάνει το 2Χ2 και παράλληλα ένα συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων. 

Επόμένως δεν είναι μόνο στο χέρι της η άνοδος!

Σίγουρα, τα παιχνίδια της 5ης, προτελευταίας αγωνιστικής της Κυριακής 28/4, σε Αργοστόλι - Ληξούρι και τα δύο τοπικά θα μας δώσουν μία σαφέστερη εικόνα.

Τόσο στο Αργοστόλι, όσο και στο Ληξούρι, τα περιμένουμε ντέρμπι, αμφίρροπα και με αγωνία. Άλλωστε τοπικά ντέρμπι είναι, με τη δική τους αξία για το αποτέλεσμα και το γόητρο. 

Ίσως, όλα να ξεκαθαρίσουν και η αγωνία να λάβει τέλος. Ίσως όμως και να μπλέξει ακόμη περισσότερο η κατάσταση και να έχουμε την αγωνία μέχρι το φινάλε.

Ρυθμιστής όλων των παραπάνω και πόσο θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, γίνεται κυρίως η Αναγέννηση Ληξουρίου και το τελικό της αποτέλεσμα, απέναντι στον Αστέρα!

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου συνεχίζει πρωτοπόρος

            

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή  28-4-2024  ώρα:17:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτων - Α.Ο.Κ.Ι.

Θωμάς

Βασίλης

Πλαχούρας Στ.

Χαρίση Κ.

2.

Κυριακή  28-4-2024  ώρα:17:00

Δημ. Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Αναγέννηση Ληξ. - Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

Καραΐσκος

Απόστολος

Αντωνιάδης Ν.

Βουτσινάς Α.

            

Κυριακή  28/4/2024

Σε μία επανάληψη του αγώνα των ίδιων ομάδων πριν 4 ημέρες, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής και το πολύ σημαντικό από βαθμολογικής άποψης ντέρμπι, ανάμεσα σε Α.Ο. Διλινάτων Β' - Α.Ο.Κ.Ι., συνεχίζεται την Κυριακή 28/4 στις 5 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και τα playoffs.

Πριν από 4 ημέρες, οι δύο ομάδες δίνοντας τον εξ' αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. 

Ένα αποτέλεσμα που δεν βοήθησε κάποια από τις δύο. Μάλλον έμπλεξε τα πράγματα και δίνει αγωνία.

Περισσότερο θα λέγαμε ότι ο πρωτοπόρος Αστέρας, ήταν αυτός που "Χ"αμογέλασε!

Σε αυτό το παιχνίδι και οι δύο θέλουν νίκη για τους δικούς τους λόγους. Οι τυπικά γηπεδούχοι για να παραμείνουν "ζωντανοί" στην υπόθεση τίτλου, αφού άνοδο δεν μπορούν να διεκδικήσουν και οι φιλοξενούμενοι πρώτον για να εξασφαλίσουν την επάνοδο τους στην Α' κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, ανεξάρτητα τι θα γίνει στη συνέχεια, αλλά και για να παραμείνουν και αυτοί με τη σειρά τους στο "κόλπο"!

Η ομάδα του Απ. Κοκκόση μετά από τα 4 πρώτα παιχνίδια βρίσκεται στην 3η θέση με 7 βαθμούς (2-1-1) -3 από την κορυφή και τον Αστέρα Ληξουρίου, ενώ αυτή του Δημ. Ζησιμάτου στην 2η με 9 βαθμούς (2-1-2), -1 από τους "πράσινους" του Ληξουρίου.

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι, με ωραίο θέαμα και σίγουρα μία μεγάλη "μάχη" για το τρίποντο ελπίδας.

Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν τη φετινή σεζόν για 3η φορά μεταξύ τους, με απολογισμό στις δύο προηγούμενες δύο νίκες για τον Α.Ο.Κ.Ι..

Στον α' γύρο της κανονικής διάρκειας, οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει τόσο στο α' γύρο με σκορ 3-1, όσο και στο β' με σκορ 3-2.

Για τον α' γύρο των playoffs, οι ομάδες αναδείχθηκαν μόλις την περασμένη Τετάρτη, ισόπαλες με σκορ 2-2. 

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Στ. Πλαχούρα και την κα Κ. Χαρίση.

            

Την ίδια ώρα στο "Α.Ο. Παλληξουριακός" στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η 5η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2023-2024, με το δεύτερο και κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι, το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Αναγέννησης Ληξουρίου - Αστέρα Ληξουρίου. 

Ένα κομβικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους, όπου με νίκη μπορούν θα συνεχίσουν να έχουν μαθηματικά ελπίδες ανόδου, ιδιαίτερα αν τα νέα στο άλλο, το τοπικό του Αργοστολίου θα είναι καλά!

Με ήττα ή ισοπαλία, το όνειρο μιας ιστορικής ανόδου θα έχει χαθεί!

Από την άλλη, οι τυπικά φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο το τρίποντο, όχι μόνο για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την επάνοδο τους στη "μεγάλη" κατηγορία (αυτό το πετυχαίνουν και με ισοπαλία), αλλά και να κάνουν σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ελπίζοντας και σε ένα νέο στραβοπάτημα του Α.Ο.Κ.Ι., με αντίπαλο τον Α.Ο. Διλινάτων Β' στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Στο "Α.Ο. Παλληξουριακός", σε ένα σπουδαίο τοπικό ντέρμπι, οι δύο ομάδες θα δώσουν μεγάλη "μάχη" για τη νίκη και το πολυπόθητο τρίποντο για αυτό το περιμένουμε δυνατό και θεαματικό και σίγουρα ανοικτό επιθετικά, μιας και οι τυπικά γηπεδούχοι, όπως προαναφέρμε θέλουν μόνο νίκη.

Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας

Και εδώ οι δύο ομάδες θα συναντηθούν μεταξύ τους τη φετινή σεζόν για 4η φορά, με τους γηπεδούχους να μετρούν δύο νίκες και μία ήττα.

Στις 2 προηγούμενες, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι επικράτησαν, τόσο στον α' γύρο  σκορ 3-1, όσο και στον β' στο Δημοτικό Ληξουρίου, με νίκη με σκορ 2-1.

Όμως στον α' γύρο των playoffs η Αναγέννηση, είχε επικρατήσει με σκορ 1-0!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Αγγ. Βουτσινάς.

        

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

4

2

0

2

5 - 4

10

2.

Α.Ο.Κ.Ι.

4

2

1

1

6 - 5

09

3.

Α.Ο. Διλινάτων

4

2

1

1

7 - 6

07

4.

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.

4

1

0

3

3 - 6

04

        
Η επόμενη (6η) αγωνιστική των Playoffs
(Κυριακή 12/5/2024)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ. - Α.Ο. Διλινάτων Β'

2.

Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου