Τετάρτη, Απριλίου 24

"Χ"ωρίς νικητή το ντέρμπι..... Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. Διλινάτων Β' 2-2 και η αγωνία συνεχίζεται!

Συνεχίστηκε με την ολοκλήρωση σήμερα Τετάρτη 24/4, των όποιων εκκρεμοτήτων υπήρχαν το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, όπου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στο τοπικό και στα πλαίσια της 2ης εξ' αναβολής αγωνιστικής, Α.Ο.Κ.Ι. - A.O. Διλινάτων Β', θα αναδειχθούν ισόπαλοι με σκορ 2-2!

Μία άβολη και για τις δύο ομάδες ισοπαλία με αποτέλεσμα και σε ότι έχει να κάνει τουλάχιστον με τον τίτλο να είναι όλα ανοικτά, ενώ και η άνοδος δεν είναι εξασφαλισμένη.

Αγωνιστικά στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, παρακολουθήσαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις 4 τέρματα, 3 δοκάρια, κίτρινες, κόκκινες κάρτες και πολύ αγωνία μέχρι τη λήξη του ντέρμπι.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Το ντέρμπι, ξεκίνησε από την αρχή δυνατά και μόλις στο 2' οι τυπικά γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ.

Ο Πλατανίτης θα αλλάξει την μπάλα με τον Γ. Πολλάτο στο κόρνερ από δεξιά, ο τελευταίος θα βγάλει τη σέντρα και ο Ζούκα με κοντινή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μετά από 6' οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα χάσουν σημαντική ευκαιρία, με τον Σταμ. Κουράνη από πολύ κοντά, να στέλνει την μπάλα άουτ.

Τα Διλινάτα όμως, αμέσως μετά θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και στο 1-1, όταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής, πιο τυχερός αυτή την φορά, θα κερδίσει την μπάλα από αμυντικό λάθος και θα πλασάρει τον Αλεξανδράτο εύστοχα.

Ο Κοσμάτος στο 15' θα κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ στην κίνηση από τα όρια της περιοχής,αλλά θα σταθεί άτυχος αφού η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι του Καπογιαννάτου και στη συνέχεια θα καταλήξει άουτ.

Νέο μακρινό σουτ του Πλατανίτη στο 24' και πάλι όμως η μπάλα θα περάσει άουτ, λίγο έξω από το δεξί "Γ" της εστίας του Καπογιαννάτου.

Ο Μπεκίρη στο 32' θα κάνει το σουτ, μέσα από την περιοχή και ο Καπογιαννάτος θα σώσει με τα πόδια, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι στο 43' θα σταθούν και πάλι άτυχοι, αφού για δεύτερη φορά στο παιχνίδι η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων και θα καταλήξει άουτ, αυτή την φορά στην κεφαλιά του Μπεκίρη, μετά το κόρνερ από δεξιά του Γ. Πολλάτου.

Έτσι, το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί ισόπαλο για τις δύο ομάδες με σκορ 1-1.

Στην επανάληψη, η εικόνα δεν άλλαξε, αντίθετα το ντέρμπι έγινε πιο συναρπαστικό και εκτός από τα δύο γκολ, χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες.

Στο 47' ο Ζούκα θα βρει κάθετα στην περιοχή τον Αλιβιζάτο, όμως το δυνατό σουτ που πραγματοποιεί ο τελευταίος, θα στείλει την μπάλα άουτ.

Στο επόμενο λεπτό, ο Α.Ο.Κ.Ι. θα πάρει εκ νέου το προβάδισμα, όταν ο Γ. Πολλάτος θα βρει στην πλάτη της άμυνας ,στην αντίπαλη περιοχή τον Πλατανίτη και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ, παρά την προσπάθεια του Καπογιαννάτου, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το 2-1.

Στο 56' σε μία φάση διαρκείας και αδυναμία της άμυνας των τυπικά γηπεδούχων να απομακρύνουν, μετά από πολλές κόντρες, ο Στ. Κουράνης θα γυρίσει στον Γκερβένη και αυτός από πολύ κοντά, με ωρααίο τελείωμα θα ξαναφέρει το παιχνίδι στα ίσια και στο 2-2.

Καλή ευκαιρία θα χάσει στο 62' ο Κοσμάτος, όταν δεν κάνει καλό τελείωμα απέναντι στον Καπογιαννάτο, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος τερματοφύλακας να μπλοκάρει την μπάλα.

Μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί για τα Διλινάτα στο 80', με τον Σταμ. Κουράνη να βγαίνει στην κόντρα από αριστερά, να μπαίνει στην περιοχή και τον Αλεξανδράτο να κρατάει το 2-2 με εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο 82' τα Διλινάτα θα σταθούν άτυχα, όταν το κοντινό σουτ στην κίνηση του Γκερβένη, μετά την παράλληλη πάσδα από δεξιά του Τσιλιμιδού, θα στείλει την μπάλα στο δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και στην αντεπίθεση, ο Αλιβιζάτος απέναντι από τον Καπογιαννάτο, μετά την κάθετη του Πλατανίτη, θα κάνει κακό τελείωμα, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 90' ο Καπογιαννάτος θα σώσει την εστία του στο κοντινό πλασέ του Βουτσινά.

Στο 90+2' ο Μπάλλας θα δει κόκκινη κάρτα για ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Έτσι, το ντέρμπι δεν θα έχει νικητή και η αγωνία σε ότι έχει να κάνει με τον τίτλο, αλλά και την άνοδο, θα συνεχιστεί και θα κριθεί στις επόμενες δύο αγωνιστικές.

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Π. Μπαζάρογλου.

Οι συνθέσεις

Α.Ο.Κ.Ι.:(Δ. Ζησιμάτος), Αλεξανδράτος, Πλατανίτης, Ζούκα, Πολλάτος Γ., Μπάλλας, Μεσσάρης, Πολλάτος Δ., Αλιβιζάτος (89' Shametaj), Μπεκίρη (63' Στρατιώτης), Κοσμάτος (74' Βασιλάτος), Μπίντα.

Α.Ο. Διλινάτων:(Α. Κοκκόσης), Καπογιαννάτος, Βράπι, Καππάτος Α., Κουράνης Στ. (71' Κοκκόσης Κ.), Λαμπρόπουλος, Τσιλιμιδός, Κουράνης Σταμ., Βουτσινάς (85' Πανούτσος), Γκερβένη, Κωνσταντάκης (71' Καππάτος Ηλ.), Γκορρέϊα.

Αργότερα φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου