Κυριακή, Απριλίου 14

Ήττα με κακή εμφάνιση για τον ΑΣ Κεφαλληνιακό...... (Φωτορεπορτάζ)

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα, γνώρισε ο Κεφαλληνιακός την Κυριακή το μεσημέρι στο Αργοστόλι, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η., από τον Πήγασο Μπεγουλακίου.

Οι παίκτες του coach Κωστίδη ήταν πολύ άστοχοι και κοντά στη ρακέτα αλλά και έξω από τα 6,75 και ηττήθηκαν δίκαια από μια ομάδα, η οποία φάνηκε να το θέλει περισσότερο.

Πλέον ο Κεφαλληνιακός θα πρέπει να ελπίζει σε νέα ήττα του Τρίτωνα Πατρών για να ξανακερδίσει το πλεονέκτημα έδρας στα play-off, διαφορετικά θα τερματίσει στην 4η θέση και θα πάει στα play-off με μειονέκτημα έδρας.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι με τη νίκη τους περιμένουν στραβοπάτημα του Σκαγιοπούλειου για να μπουν αυτοί στα play-off ανόδου.

Η υπόλοιπη αγωνιστική ολοκληρώνεται την Τετάρτη και απομένει ακόμη μια για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28/4.

Εδώ να αναφέρουμε ότι στα play-off ανόδου ο 2ος παίζει με τον 5ο και ο 3ος με τον 4ο.

Παίρνουν μαζί τους τα μεταξύ τους αποτελέσματα και παίζουν στις 3 νίκες.

Οι δυο νικητές παίζουν μεταξύ τους και ο νικητής ανεβαίνει στην Α2 κατηγορία.

Ο χαμένος περιμένει να δει τι θα γίνει στην Γ' εθνική και ίσως ανέβει κατηγορία.

Δεκάλεπτα: 22-20, 13-13, 11-21, 7-16

Τελικό σκορ: 53-70

Διαιτητές: Λάμπος, Παναγιωτόπουλος.

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης), Αντωνάτος 16 (1), Γαρμπής 3, Χρηστάτος 3 (1), Δρακονταειδής, Τιμοθεάτος 4, Θεοδωράτος 11 (1), Παντελειός, Κουνάδης, Τραυλός 7, Μουίκης 5, Καραπέτσας 4, Μεσολωράς.

Α.Ο. Πήγασος Μπεγουλακίου:(Δημακόπουλος), Κόγκος 8 (1), Γεωργακάκης 4, Δημόπουλος 2, Αργυρόπουλος 17 (4), Στρατηγόπουλος, Δαραμούσκας 18 (2), Ανδρουτσόπουλος 6, Τζόγκλης, Αργυρόπουλος, Λύρας 8, Σουβαλιώτης, Δημακόπουλος 7 (1). 

Παρακάτω εικόνες από το σημερινό παιχνίδι




































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου