Παρασκευή, Απριλίου 26

Πρεμιέρα playoffs ανόδου στην Γ' Εθνική περιόδου 2024-2025 την Κυριακή..... Στην Τρίπολη με Παναρκαδικό ο Παλληξουριακός! (Δηλώσεις)

Πρεμιέρα την προσεχή Κυριακή 28/4 των μπαράζ προβιβασμού για άνοδο στην Γ' Εθνική και τον αήττητο νταμπλούχο μας Α.Ο. Παλληξουριακό, να ξεκινάει το φετινό του ταξίδι στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον Α.Ο. Παναρκαδικό, επίσης αήττητο νταμπλούχο Ε.Π.Σ. Αρκαδίας.

Αγωνιστική δράση θα έχουμε ακόμη στο Γύθειο και τη Ζάκυνθο.

Ο Ξενοφών Κρεστένων έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική.

          

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 28-4-2024  ώρα:17:00

Νέο Δημοτικό Γήπεδο Γυθείου

Α.Ο. Πανγυθεατικός - Α.Ο. Μιλτιάδης

Τριανταφύλλου

Ραφαήλ

Μακρής Ν.

Θεοδωρόπουλος B.

(Αργολίδας)

2.

Κυριακή 28-4-2024  ώρα:15:30

Δημοτικό Γήπεδο Αμπελοκήπων Ζακύνθου

Θύελλα Αμπελοκήπων - Ατρόμητος Πατρ.

Καζανάς

Σπυρίδων

Βλαχοδήμος Ελ.

Μπάκας Ι.

(Αιτωλ/νίας)

3.

Κυριακή 28-4-2024  ώρα:14:30

Δημοτικό Γήπεδο Παναρκαδικού

ΑΟ Παναρκαδικός - ΑΟ Παλληξουριακός

Νικολάου

Σπυρίδων

Τζανής Σ.

Σερεβέτας Σπ.

(Αθήνας)

          

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τους «ερυθρόλευκους», στη σειρά των playoffs προβιβασμού στη Γ' Εθνική κατηγορία, με την πρεμιέρα τους να είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 28/4 στις 2 και 30 το μεσημέρι στην Τρίπολη, φιλοξενούμενους του τοπικού ιστορικού Παναρκαδικού, μιας πολύ καλής ομάδας, επίσης αήττητου στην Α' κατηγορία (21-1-0), νταμπλούχου της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας. 

Σίγουρα μία δύσκολη αποστολή, με το "καλημέρα" για τον εκπρόσωπο μας. Όμως όπως μας έχουν συνηθίσει οι "ερυθρόλευκοι", δεν βλέπουν έδρες και ονόματα, ούτε αρκούνται σε μία καλή εμφάνιση. 

Άλλωστε, καμία από τις 7 ομάδες του ομίλου και σε ένα μίνι πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών, δεν θέλει να μείνει μόνο στην καλή παρουσία, αλλά στην ουσία που είναι οι βαθμοί και ιδιαίτερα, στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Για αυτό είμαστε σίγουροι, ότι θα παλέψουν για το καλύτερο και για τους "χρυσούς-ό" βαθμούς-ό, ώστε να μπουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στη σειρά και κυρίως με το δεξί!

Η ομάδα της Κεφαλονιάς, πολύ πιο έμπειρη φέτος, γεγονός που προσθέτει αισιοδοξία, θα παλέψει για την πολυπόθητη άνοδο. 

Μία άνοδο που τα τελευταία δυο χρόνια, αν και την άξιζε, χάθηκε στις λεπτομέρειες και στο παρά κάτι.

Σίγουρα, υπάρχει πίστη και πάθος για τον στόχο, και είναι δεδομένο ότι τεχνικό team και ποδοσφαιριστές, συνειδητοποιημένοι, έμπειροι και σίγουροι για την προσπάθεια τους θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου στο τέλος που θα κάνουν "λογαριασμό" να τον έχουν κλείσει θετικά και να έχουν πετύχει τον στόχο τους.

Άλλωστε, η πρεμιέρα για κάθε ομάδα είναι πολύ σημαντική, αφού μια νίκη ή έστω μία ισοπαλία, στην περίπτωση μας, θα δώσει καλή ψυχολογία και πίστη για τη συνέχεια.

T. Παπαθεοδωρόπουλος

Σε ότι αφορά το αυριανό παιχνίδι, ο coach Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος και οι συνεργάτες του, δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, η ομάδα έχει προετοιμαστεί αγωνιστικά και ψυχολογικά για μία ιδανική πρεμιέρα και θα παραταχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Παναρκαδικού στην Τρίπολη, χωρίς άγχος, πανέτοιμη να συνεχίσει το φετινό της αήττητο και να κάνει το πρώτο και αποφασιστικό βήμα στη σειρά!

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πρωταθλητές Αρκαδίας, προέρχονται από ένα πολύ ποιοτικό πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες, στο οποίο φέτος ήταν κυρίαρχοι, ολοκληρώνοντας το αήττητοι, ενώ την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο το Λεωνίδιο, στο μεγάλο τελικό της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, κατέκτησαν τον τίτλο των κυπελλούχων και είναι οι φετινοί νταμπλούχοι της συγκεκριμένης Ένωσης.

Η ομάδα του Σπ. Λαγού, διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων αρκετά δυνατά ονόματα του Αρκαδικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Σίγουρα, η αποστολή των «ερυθρόλευκων»  της Παλλικής θα είναι δύσκολη, όμως όπως προαναφέραμε, υπάρχει πίστη για το θετικό αποτέλεσμα. 

Άλλωστε, είναι παιχνίδι πρεμιέρας με ότι συνεπάγεται αυτό και το άγχος θα το έχουν οι αντίπαλοι.

Σπ. Λαγός

Έτσι, με πίστη, πάθος, επιμονή, υπομονή, καθαρό μυαλό, την Κυριακή 2 και 30 μ.μ, ο Παλληξουριακός θα δώσει "μάχη" για να μη φύγει με άδεια χέρια από την Τρίπολη.

Εκεί, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες και αυτή της Κεφαλονιάς να έχει τις δικές της πιθανότητες για ένα ονειρεμένο ξεκίνημα!

Αγωνία λοιπόν να δούμε στο τέλος ποια από τις δύο ομάδες θα χάσει (αν τελικά το χάσει, αφού υπάρχει και η ισοπαλία) το φετινό της αήττητο!

Ευχόμαστε, όπως και όλοι οι φίλαθλοι των νησιών μας, καλή επιτυχία στον Παλληξουριακό, το δύσκολο ταξίδι (αυτό έχει σημασία) που ξεκινά μόλις την προσεχή Κυριακή, να έχει αίσιο τέλος και επιτέλους, μετά από αρκετά χρόνια, ο εκπρόσωπος του τοπικού ποδοσφαίρου να βρει θέση στη Γ' Εθνική της επόμενης σεζόν.

Διαιτητής θα είναι ο κ. Σπ. Νικολάου με βοηθούς τους κ.κ. Σ. Τζάνη και Σπ. Σερεβέτα από την Ε.Π.Σ. Αθήνας.

Τέλος, να αναφέρουμε εδώ ότι, με ανακοίνωση της η Διοίκηση του Παναρκαδικού, αποφάσισε σε όλους τους αγώνες μπαράζ, που θα δώσει η ομάδα τους στην Τρίπολη, η είσοδος για τις γυναίκες και τους μαθητές να είναι  ΔΩΡΕΑΝ.

         

Ποιος είναι ο αντίπαλος των «ερυθρόλευκων»:

Ο Παναρκαδικός Αθλητικός Όμιλος Τρίπολης, είναι αθλητικός σύλλογος με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας. Ιδρύθηκε το 1927 και Έμβλημα του έχει το τριφύλλι και χρώματα του αποτελούν είναι το πράσινο και το λευκό.

Διατηρεί τμήμα ποδοσφαίρου.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου είναι το πιο διακεκριμένο. Ο Παναρκαδικός είναι ο πολυνίκης του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας με 11 κατακτήσεις, ενώ έχει αναδειχθεί και 10 φορές κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Αρκαδίας. 

Επίσης, έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στα πρωταθλήματα της Β΄ και Γ΄ Εθνικής καθώς και για μικρότερο χρονικό διάστημα στην Δ΄ Εθνική. 

Από την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 μέχρι του 2019-2020, αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Ερασιτεχνικής Εθνικής Κατηγορίας.

Την περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε στο τελευταίο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας και επικρατώντας με 3-0 του Πάμισου Μεσσήνης εξασφάλισε το 2013 τη συμμετοχή του στη νεοσύστατη Γ΄ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία, στην τρίτη Εθνική βαθμίδα δηλαδή μετά από 20 χρόνια.

Επίσης, το 2013 υπήρξε φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνών. Απέκλεισε στον ημιτελικό τη Λαμία με 3-2 έπειτα από ανατροπή και προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τελικό, όπου ηττήθηκε από τον Φοίβο Κρεμαστής Ρόδου. 

Στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία αγωνίστηκε 8 συνεχόμενες χρονιές, από την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 μέχρι και την αγωνιστική περίοδο (2020-2021).

Η αγωνιστική περίοδος 2021-2022 βρίσκει την ομάδα να υποβιβάζεται στην Α' Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας στην οποία αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

Έδρα του είναι το Γήπεδο Παναρκαδικού Τριπόλεως και προπονητής του είναι ο κ. Σπύρος Λαγός.

Ο Παναρκαδικός είναι ο νταμπλούχος Ε.Π.Σ. Αρκαδίας για την περίοδο 2023-2024. 

Θα κατακτήσει αήττητος το φετινό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας (21 νίκες - 1 ισοπαλία) και το τοπικό κύπελλο, επικρατώντας στον τελικό της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο Άστρους, του Λεωνιδίου με σκορ 2-1.

** Οι φωτο είναι από το arcadiaportal

         

Ας δούμε παρακάτω δηλώσεις από την πλευρά του Παλληξουριακού:

Π. Κονταρίνης (αντιπρόεδρος)

"Για άλλη μια χρόνια το σωματείο μας κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, πιστοποιώντας τις αρχές που έχουμε, τη συνέπεια, τη συνέχεια και την εξέλιξη.

Ως εκπρόσωποι λοιπόν όλης της Κεφαλονιάς, θα αγωνιστούμε με πολύ δυνατούς αντιπάλους θέλοντας να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια, πράγμα που κάναμε και τις προηγούμενες δυο χρονιές με επιτυχία.

Πρέπει να αναφερθεί ότι το φορματ της Γ' εθνικής είναι καταστροφικό για τις ερασιτεχνικές ομάδες και δυστυχώς κάθε χρόνο είμαστε μάρτυρες ομάδων που μετά από μια δυο χρονιές στη κατηγορία διαλύουν λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Π. Κονταρίνης (αντιπρόεδρος)

Είναι απαραίτητο να βρεθεί μια άμεση λύση και να επικρατήσει η λογική στους ιθύνοντες της ΕΠΟ επαναφέροντας την Δ’ Ερασιτεχνική κατηγορία ή ένα φορματ βιώσιμο και με βάση την εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών και όχι επαγγελματιών προχωρημένης ηλικίας όπως είναι τώρα.

Δε μπορεί να λογίζεται ερασιτεχνική η τωρινή Γ´ Εθνική όταν για να συμμετέχεις, χωρίς μεταγραφές χρειάζεσαι μόνο για τα μεταφορικά (πρέπει να αγωνιστείς σε όμιλο με 5-6 ομάδες από Δωδεκάνησα, Κυκλάδες) - διαιτησίες και παράβολα, ιματισμό και υλικά γύρω στα 100000 ευρώ. Εαν υπολογίσουμε και τη κατάρτιση μιας αξιοπρεπής ομάδας τα έξοδα φτάνουν στα 220-250 χιλιάδες ευρώ.

Και όλα τα παραπάνω χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια από την ΕΠΟ.

Η ομάδα μας παρόλα αυτά θα διεκδικήσει ως ίση την άνοδο μέσα στο γήπεδο θέλοντας έτσι να "τρυπήσουμε" άλλη μια φορά το ταβάνι μας

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο, αρχής γενομένης τη Πέμπτη 2/05 και ώρα 13:00 να στηρίξετε του αθλητές μας και να πανηγυρίσουμε άλλη μια μεγάλη νίκη για το νησί μας"!

Τ. Παπαθεοδωρόπουλος (προπονητής)

"Η ομάδα μας την προσεχή Κυριακή ξεκινάει το δύσκολο και απαιτητικό τουρνουά των playoff για την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους, η ομάδα έχει βρεθεί στην πηγή και δεν έχει δυστυχώς καταφέρει να πιει νερό, όμως αυτό είναι κάτι που μας έχει πεισμώσει.

Είμαστε υποχρεωμένοι λοιπόν απέναντι στην προσπάθεια που έχει κάνει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια, να σταθούμε και φέτος με την ίδια σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία, ώστε να φανούμε εξ' ίσου ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε αυτό που δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια.


Τ. Πα"θεοδωρόπουλος (προπονητής)

Το εγχείρημα είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με ιστορία και εξαιρετική παρουσία φέτος στα πρωταθλήματα τους.

Όπως και εμείς έτσι και οι ομάδες Παναρκαδικός, Πανγυθεατικός έχουν κατακτήσει τα πρωταθλήματα τους αήττητοι ενώ ο Μιλτιάδης από την Καλαμάτα με μόνο μία ήττα.

Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες κατάφεραν την τελευταία αγωνιστική σε αγώνες "τελικούς" να πάρουν το πρωτάθλημα και να βρεθούν στα μπαράζ ανόδου.

Όλα αυτά τα αναφέρω για να αναδείξω το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού που θα έχουμε φέτος στα παιχνίδια. Εμείς έχοντας διαγράψει μία σοβαρή παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τα παιχνίδια αυτά.

Οι παίκτες έχουν την εμπειρία που απαιτείται για τόσο δυνατά παιχνίδια και όλοι στον οργανισμό, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μελετάμε, αναλύουμε για να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που θεωρούμε ότι αξίζει στην ομάδα μας, δηλαδή την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Εύχομαι όλοι οι ποδοσφαιριστές μας να παραμείνουν υγιείς και καλώ όλο το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό του νησιού να έρθει στα παιχνίδια και να βοηθήσουν την προσπάθεια μας.

Ο Παλληξουριακός εξ' άλλου είναι η ομάδα που εκπροσωπεί τα νησιά μας και το ποδόσφαιρο τους". 

Γ. Ζάβαλης (βοηθός προπονητή)

"Είμαστε χαρούμενοι που για 3η συνεχόμενη χρονιά κατακτάμε το πρωτάθλημα.

Είναι ένα γεγονός που μας φέρνει στη θέση να εκπροσωπούμε τα νησιά μας στη διεκδίκηση της ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Γ. Ζάβαλης (Μέλος προπονητικού team)

Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και οδηγός μας θα είναι η εμπειρία των προηγούμενων χρόνων.

Για εμάς είναι μεγάλη πρόκληση να συμμετέχουμε σε αγώνες με ομάδες που προέρχονται από ποιοτικά πρωταθλήματα και αυτό που επιθυμούμε είναι να συνεχίσουμε με συνέπεια και αξιοπρέπεια την πορεία των τελευταίων ετών.

Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίχτες και τους προπονητές μας, για αυτό είμαστε δίπλα τους.

Με ανυπομονησία περιμένουμε να αρχίσει αυτό το ταξίδι για τον σύλλογο μας.

Αλεξ. Λυκούδης

Τέλος, ζητάμε από όλον τον φίλαθλο κόσμο του νησιού, να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να σταθεί αρωγός σε αυτήν". 

Αλέξης Λυκούδης (αρχηγός)

"Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερε η ομάδα μου να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα και θα είμαστε η ομάδα που θα συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου Γ' Εθνικής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Εύχομαι να είμαστε εμείς που θα πάρουμε το ένα από τα τρία εισιτήρια για την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο τις Κεφαλλονιάς να αγκαλιάσει την προσπάθεια μας, να γίνει ένα με εμάς και να μας βοηθήσει".

Αρ. Ντεντλάλα

Αρμάντο Καράι (ποδοσφαιριστής)

"Καταφέραμε για ακόμη μια χρονιά να αναδειχθούμε πρωταθλητές Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

Πρέπει να αφήσουμε τους πανηγυρισμούς και τα τρόπαια πίσω μας, γιατί πλέον έχουμε μπει στο τελευταίο κομμάτι της χρονιάς, το πιο δύσκολο και σημαντικό κατά τη γνώμη μου, τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική.

Πρέπει να βγάλουμε όλοι μας, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο, πάθος και ψυχή στο γήπεδο, για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα "εισιτήριο" για την παραπάνω κατηγορία.

Γ. Κουκοβίνος

Τέλος, προσκαλώ όλο τον κόσμο της Κεφαλονιάς να έρθει να μας στηρίξει και να μας εμψυχώσει σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια"!

Γιάννης Κουκοβίνος (ποδοσφαιριστής)

"Όλοι στην ομάδα προετοιμαζόμαστε σε υψηλούς ρυθμούς, ώστε να πετύχουμε την μέγιστη απόδοση στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος ανόδου στην Γ' Εθνική 2024 - 2025, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναρκαδικός.

Εγώ από την πλευρά μου, πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο για να κλείσει αυτή η γεμάτη χρόνια του Παλληξουριακού με μια ακόμη επιτυχία"!!

          

Η επόμενη 2η αγωνιστική

(1-2/5/2023)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός - ΓΣ Πανγυθεατικός

2.

Ατρόμητος Πατρών - Α.Ο. Παναρκαδικός

3.

Α.Ο. Ξενοφών Κρεστ. - Α.Σ. Θύελλα Αμπελ.

4.

Ρεπό: Α.Ο. Μιλτιάδης

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου