Σάββατο, Απριλίου 20

Νίκησε και ελπίζει για τον τίτλο ο Α.Ο. Διλινάτων Β' 2-1 την Αναγέννηση

 

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, για την 4η αγωνιστική, 1ης του Β' γύρου των playoffs της Β' κατηγορίας, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Α.Ο. Διλινάτων Β' θα πάρει μία πολύ σημαντική νίκη, που θα τον διατηρήσει "ζωντανό" στην υπόθεση τίτλου, απέναντι στον Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι, στα πρώτα λεπτά θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να βρίσκουν λύσεις για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι, θα ισορροπήσουν και θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στην κόντρα, χωρίς και αυτοί να απειλούν ιδιαίτερα.

Οι φάσεις στο πρώτο μισό ήταν ελάχιστες, αλλά στην επανάληψη το παιχνίδι έγινε καλύτερο και οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη για το δικό της λόγο η κάθε μία, πέτυχαν τα τρία γκολ και υπήρξαν αρκετές καλές στιγμές, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 4', αρχικά ο Αλεξανδρόπουλος στην αριστερή του γωνία θα απομακρύνει την μπάλα στο σουτ του Στ. Κουράνη και στη συνέχεια οι αμυντικοί του.

Νέο σουτ από τον Κουράνη, αυτή την φορά εκτός περιοχής στο 6', όμως και πάλι ο Αλεξανδρόπουλος θα πετάξει δύσκολα την μπάλα κόρνερ.

Μετά από 10' ο Τζουγανάτος, μέσα από την περιοχή και δεξιά θα πιάσει ένα δυνατό σουτ, όμως η μπάλα θα περάσει πάνω από την εστία του Σ. Πανούτσου και θα καταλήξει άουτ.

Μέχρι την ολοκλήρωση των πρώτων 45' δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο να αναφερθεί και έτσι οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Στην επανάληψη, η εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο έγινε καλύτερη και στο 47' οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά στο σουτ του Παπαροδόπουλου, μέσα από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα θα περάσει άουτ, λίγο πάνω από την εστία του Πανούτσου.

Και στο επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι θα πάρουν προβάδισμα στο σκορ 1-0 με ψύχραιμο πλασέ, μέσα από την περιοχή και δεξιά του Τσιλιμιδού, που θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα του Αλεξανδρόπουλου.

Στο 55' μάλιστα παραλίγο να πετύχουν το 2-0, όταν ο Κωνσταντάκης θα κερδίσει την κόντρα στο διώξιμο των αμυντικών, θα μπει στην περιοχή και απέναντι από τον Αλεξανδρόπουλο θα πλασάρει, για να σώσει ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης την εστία του.

Νέα σωτήρια επέμβαση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων στο 61', όταν ο Κωνσταντάκης θα βρει στην περιοχή τον Σταμ. Κουράνη, αλλά και πάλι θα τον νικήσει στο τετ α τετ τους ο Αλεξανδρόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι, θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 69' με ένα εντυπωσιακό τέρμα που θα πετύχει ο Μπουρλώτος, με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με το οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σ. Πανούτσο, για να έχουμε έτσι το 1-1.

Στο 75' όμως ο Τσιλιμιδός θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το 2-1 της ομάδας του, όταν μετά την εξαιρετική πάσα του Σταμ. Κουράνης στην περιοχή και αριστερά, θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και από πολύ δύσκολη θέση με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στην απέναντι γωνία του Αλεξανδρόπουλου.

Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 88' και πάλι για τους γηπεδούχους.

Ο Λαμπρόπουλος εκτελεί το μακρινό φάουλ ψηλοκρεμαστά στην περιοχή, εκεί ο Ζαφειράτος, θα προλάβει την έξοδο του Αλεξανδρόπουλου, θα πιάσει την κεφαλιά με πορεία της μπάλας την αντίπαλη εστία, όμως είναι αδύναμη και προλαβαίνουν οι αμυντικοί να απομακρύνουν τον κίνδυνο και το 3-1.

Έτσι, θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με μία νίκη αισιοδοξίας για τα Διλινάτα που παραμένουν "ζωντανά" στην υπόθεση τίτλου, ενώ για τους φιλοξενούμενους είναι μία ήττα που τους απομακρύνει από τον στόχο της ανόδου.

Όμως όσο υπάρχουν μαθηματικά ελπίδες, αν και δύσκολο θα το παλέψουν.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Χαρ. Τοττάκη.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτων:(Α. Κοκκόσης), Πανούτσος Σ., Βράπι, Καρλής (24' λ.τ. Κωνσταντάκης), Καππάτος Α., Τεργιάκης, Κουράνης Στ. (46' Γκορρέϊα), Λαμπρόπουλος, Τσιλιμιδός, Κουράνης Σταμ., Κοκκόσης Κ. (46' Καππάτος Ηλ.), Πανούτσος Ι. (82' Ζαφειράτος).

Αναγέννηση:(Γ. Σινοδινός), Αλεξανδρόπουλος, Τιμοθεάτος, Παναγιωτόπουλος, Σινάι, Πάπα (46' Μπουσάι), Μπαράκος (56' Μαρούλης), Τζουγανάτος (65' Λιναρδάτος), Παπαροδόπουλος, Μπουρλώτος, Bushaj, Χότζα (65' Κουρούκλης).

Αργότερα φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου