Κυριακή, Απριλίου 28

Επάνοδος στην Α' κατηγορία για τον Αστέρα 3-1 την Αναγέννηση και βρίσκεται μία ανάσα από τον τίτλο

Μεγάλη νίκη - τίτλου θα πετύχει ο Αστέρας Ληξουρίου, σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, στο ντέρμπι της ημέρας, επί του γηπεδούχου Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου με σκορ 3-1!

Μία νίκη που τον φέρνει τον φέρνει μία ανάσα από τον τίτλο, μετά τη σημερινή ισοπαλία στο Διλινάτα Β' – Α.Ο.Κ.Ι. και του δίνει μαθηματικά πλέον, όπως και στον Α.Ο.Κ.Ι. την επάνοδο του, στη "μεγάλη" κατηγορία την προσεχή σεζόν.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, που αγωνίζονταν από το 5' με παίκτη  λιγότερο, έχασαν και μαθηματικά πλέον το στόχο της ανόδου, που έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολη υπόθεση, ενώ θα ολοκληρώσουν την "παρθενική" τους συμμετοχή στο τοπικό ποδόσφαιρο, ουραγοί στον ειδικό βαθμολογικό πίνακα.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος, στο "Α.Ο. Παλληξουριακός" παρακολουθήσαμε ένα δυνατό, μέτριο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο και του "πράσινους" να παίρνουν αυτό που ήθελαν!

Το γκολ του αγώνα

Μόλις στο 5' ο Τοζάι ανατρέπεται στην περιοχή από τον Μπουσάι, υποδεικνύεται πέναλτι και συγχρόνως κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Αναγέννησης.

Εκτελεί ο ίδιος και θα είναι εύστοχος, δίνοντας το προβάδισμα στο σκορ 0-1 στους πρωτοπόρους.

Σε μία ίδια φάση στο 62' ο ίδιος ποδοσφαιριστής, θα κερδίσει νέο πέναλτι. Και πάλι εκτελεί εύστοχα και σημειώνει το 0-2 της ομάδας του και δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.

Οι τυπικά γηπεδούχοι, θα μειώσουν σε 1-2 στο 86' με καταπληκτικό σουτ του Παναγόπουλου που θα στείλει τη μπάλα στο "Γ" της εστίας του Μαρκέτου.

Μετά από 3' και συγκεκριμένα στο 89' ο Αστέρας θα "κλειδώσει" τη νίκη του, αφού θα σημειωθεί το 1-3.

Ο Α. Αλυσανδράτος θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά και ο Διονυσάτος, μέσα στην περιοχή θα στοπάρει την μπάλα με το στήθος και με ένα ωραίο ευθύβολο σουτ, θα νικήσει τον Χότζα και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το 1-3 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα στο Ληξουριώτικο ντέρμπι!

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Αντωνιάδη και Α. Βουτσινά.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση:(Γ. Σινοδινός), Χότζα, Τιμοθεάτος, Σινάι, Παναγόπουλος, Μπαράκος (76' Αλεξανδρόπουλος), Πάπα, Bushaj, Τζουγανάτος (76' Λιναρδάτος), Μπουρλώτος, Μπουσάι (64' Μπράτι), Μαρούλης (46' Σιμωτάς).

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Μαρκέτος Β., Γιακουμάτος, Κούτσης, Διακάτος, Αλυσανδράτος Α., Λουκέρης (64' Διονυσάτος), Σούπας (89' Αλιβιζάτος), Τοζάι, Τζωρτζάτος, Αναλυτής Γ. (77' Μαρούλης Σ.), Ζυκάι (89' Κατσαρός).

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου