Σάββατο, Ιουνίου 1

Χαμόγελα και θέαμα στο Δ.Α.Κ..... Επιτυχημένο και με μεγάλη συμμετοχή παιδιών το Grassroots

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 1 Ιουνίου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, οι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες υπό μορφή τουρνουά για τις ηλικίες Κ-8 και  Κ-10 στα πλαίσια της διοργάνωσης Grassroots, οι οποίες διεξάγονται σε συνεργασία με την Ε.Π.Ο. και την UEFA.

Μία διοργάνωση που έχει εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό χαρακτήρα με σκοπό την γνωριμία των νεαρών αθλητών, με το άθλημα του ποδοσφαίρου και το Fair Play.

Η οργάνωση και προετοιμασία από την τοπική Ε.Π.Σ. ήταν άκρως επιτυχημένη, ενώ οι συμμετοχές νεαρών ποδοσφαιριστών, ηλικίας μέχρι 10 ετών ξεπέρασαν τις 150!

Παρών στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Αργοστολίου κ. Γιάννης Τζωρτζάτος και από πλευράς Ε.Π.Σ.Κ.Ι., ο πρόεδρος κ. Θέμης Βαλσαμής, ο ταμίας κ. Αθανάσιος Ψαρράς και η αντιπρόεδρος Α' κ. Ατζυ Τουλάτου.

Τον όλο συντονισμό της εκδήλωσης εντός αγωνιστικού χώρου, είχαν οι προπονητές των τοπικών ακαδημιών που συμμετείχαν και ήταν οι Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος, Ηλίας Ζερβός, Αναστασία Αντωνάτου από τον Παλληξουριακό, Αποστόλης Κοκκόσης από τον Α.Ο. Διλινάτων, Δήμος Παντελειός από τον Α.Ο. Πρόννων, Μαρίνα Αραβαντινού από τον Αστέρα Ληξουρίου, Διονύσης Παγουλάτος από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και οι Δημήτρης Γιαννάτος -  Γιώργος Καρασαββίδης.

Γιατρός του αγώνα ο κ. Νίκος Μαρινάκης.

Πραγματικά ήταν μία πολύ πετυχημένη εκδήλωση που έδωσε χαρά στους πολύ ταλαντούχους, μικρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και στους γονείς τους, που ήταν αρκετοί στην εξέδρα και καμάρωναν για τα δικά τους αστέρια!

Με την ολοκλήρωση της όμορφης αυτής εκδήλωσης, μοιράστηκαν σε όσους συμμετείχαν, αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια. 

Τέλος κλείνοντας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη φωτογράφιση.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Παρακάτω εικόνες από τη διοργάνωση




















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου