Τρίτη, Αυγούστου 27

Ν.Ο.Α.... Ευχαριστίες για τον 3ο κολυμβητικό αγώνα θάλασσας "De Bosset

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου με συνδιοργανωτές την Περφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και το Δήμο Αργοστολίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε τον 3ο Κολυμβητικό Αγώνα Θάλασσας “De Bosset” την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024.

Μια υπέροχη αθλητική ημέρα γεμάτη χαμόγελα από τους συμμετέχοντες και δράση από όλους όσους βοήθησαν για αυτή την επιτυχημένη διοργάνωση.

Με σύμμαχο τον καιρό και με την ομορφιά του τοπίου της γέφυρας Δεβοσέτου απολαύσαμε έναν ακόμη υπέροχο αγώνα.

Την εκδήλωση αυτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου κ. Βαλλιανάτος Νικόλαος, η ΑντιΠερειφερειάρχης κα Παπαναστασάτου Ελένη, ο Σύμβουλος του Δήμου για τον Πολιτισμό κ. Βίκτωρας Ρουχωτάς, ο πρώην Υφυπουργός, Βουλευτής και Δήμαρχος Αλέκος Καλαφάτης - ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα μας, ο Πρόεδρος κ. Νιφοράτος Λουκάς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου μας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Παρολυμπιονίκης Λιγνός Γεράσιμος εκτός συναγωνισμού.

Σε αυτόν τον αγώνα τιμήθηκαν οι κολυμβητές-τριες μας που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης. Επίσης σε μια ιδιαίτερη βράβευση η μικρότερη κολυμβήτρια και ο μεγαλύτερος κολυμβητής που έλαβαν μέρος. Τέλος έγιναν οι απονομές ανά κατηγορία και δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα σε όλους-ες τους συμμετέχοντες.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος κορίτσια και αγόρια 10 - 18 ετών, άντρες και γυναίκες άνω των 19 ετών. Συνολικά συμμετείχαν 60 άτομα. Χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι από τον αγώνα τους εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για την άψογη διοργάνωση.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες και ελπίζουμε του χρόνου να είναι αρκετά περισσότεροι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Συνδιοργανωτές του (Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, Δήμο Αργοστολίου, Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας).

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΕΚΑΒ Κεφαλληνίας για την παρουσία του στο χώρο της εκδήλωσης ως το πέρας αυτής, ιδιαίτερα τον Υπεύθυνο κ. Βαλλιανάτο Γεράσιμο.

Ευχαριστούμε πολύ τους Δημοσιογράφους που κάλυψαν και κατέγραψαν τον αγώνα. Τους Ιατρούς του αγώνα Αγγέλη Ηλία, Γεωργοπούλου Βασιλική και Φισφή Ιωάννη (ο οποίος και συμμετείχε στον αγώνα). Τον Υπεύθυνο για τις χελώνες μας κ. Βαλλιάνο Νίκο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές - κριτές- βοηθούς-προπονητές μας, που έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς των αγώνων: Καφέ Σουλάτσο, Φρούτα Πολλάτος, Πολίτικο Καφέ, Εστιατόριο Αριστοφάνη και τον κ. Στυλιανουδάκη - AVIN.

Να συγχαρούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν από κοντά την εκδήλωση και χειροκρότησαν την προσπάθεια των μικρών αλλά και μεγάλων κολυμβητών.

Τέλος ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά και σας περιμένουμε στο πρόγραμμα κολύμβησης ενηλίκων του Ομίλου μας για καλύτερη προετοιμασία.

ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου